Sziasztok! Nőt vagy párt keresnék bpn kalandozni! Ápolt normális férfi vagyok. Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Sárváron vagy környékén Nőt, esetleg Párt keresek!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok. Ma délelőtt 10körül Szegeden leszek. Hölgyet kényeztetnék. (Ujjal, szájjal stb.) Ha felkeltette az érdeklődésedet írj egy üzit.
Párt keresünk ahol a fiú hetero. Utazni tudunk.
Fehervaron közöshokira szabadban vki?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Ma este csatlakoznék olyan parhoz ahol a hölgy nagycicis és szereti ha hosszasan kényeztetik a melleit.
Cuckold ,bisex jatékokban is benne vagyok.
Bp és környéke.
Cuckold ,bisex jatékokban is benne vagyok.
Bp és környéke.
Tűzijátékra Pesten,Huncut Bevállalós hölgy, asszony Ma.
Budapesten a 3 kerületben saját lakásomban párt fogadnék a mai napon akik szeretik a cuckold szexet.
Igényes 44 éves Férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
PM
Igényes 44 éves Férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.

Sziasztok,formás csajjal ismerkednék rendszeres találkákhoz.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Hozzánk hasonló, swinger és naturizmus kedvelő partnereket keresünk.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Olyan högyet keresek, akinek a férje sokat utazik, elhanyagolja, vagy tudtával keres izgalmas kapcsoltot egy inteligens sportos sráccal.
Szombathely+50 km
Hely van, utazni tudok.
Szombathely+50 km
Hely van, utazni tudok.
Sziasztok!
Aki már írt ne írjon,aki szimpi volt azzal felvettük a kapcsolatot.
Komoly házibarátot keresünk!
Aki már írt ne írjon,aki szimpi volt azzal felvettük a kapcsolatot.
Komoly házibarátot keresünk!
zia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
izgalmas kalandot keresek éretebb biszex párral, szopatni szerető férfival
Helloo!!! Ma estére keresek nőt/párt kölcsönös örömszerzésre. Minden jóban benne vagyok megbeszélés kérdése. Utazni tudok, helyem sajnos nincs. Fiatalos arcu/vékonyabb alkatú 22éves srác vagyok! (Érdekelne kimondottan 30-50év körüli milf) vagy 18-30év körüli vékony fiatal csajszi!
Sziasztok!
Augusztus 23-24-én Szentendrén töltünk két éjszakát egy wellness hotelben.
Szívesen találkoznánk egy kedves párral, hogy kölcsönös szimpátia esetén együtt fokozzuk tovább a szauna és masszázs nyújtotta örömöket...
Mi egy mosolygós, közvetlen, 44 és 49 éves, ápolt, igényes pár vagyunk.
Ha tetszik egy közös lazulás gondolata, és Ti is éppen akkor, arrafelé kerestek izgalmas élményeket, írjatok ránk!
Augusztus 23-24-én Szentendrén töltünk két éjszakát egy wellness hotelben.
Szívesen találkoznánk egy kedves párral, hogy kölcsönös szimpátia esetén együtt fokozzuk tovább a szauna és masszázs nyújtotta örömöket...

Mi egy mosolygós, közvetlen, 44 és 49 éves, ápolt, igényes pár vagyunk.
Ha tetszik egy közös lazulás gondolata, és Ti is éppen akkor, arrafelé kerestek izgalmas élményeket, írjatok ránk!