50 feletti pár hölgy tagját kényeztetném.

Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn hölgyel vagy párral! Helyem sajnos nincs, utazni tudok, van autóm! Sziasztok!
helló. lányok, párok egy kis autós szösszenet ebben a szép időben? Bp. és környéke.
Somogy valaki?
Sziasztok! November 16-19 között Demjénben leszünk! Mindketten biszex iránt érdeklődőek vagyunk, hasonló érdeklődésű párt, pasit, vagy hölgyet keresünk gabalyodásra! Ezen kívüli időpontokban Budapesten hasonló érdeklődéssel, hellyel rendelkező partnereket keresünk mindkettőnk örömére!
Sziasztok! November 16-19 között Demjénben leszünk! Mindketten biszex iránt érdeklődőek vagyunk, hasonló érdeklődésű párt, pasit, vagy hölgyet keresünk gabalyodásra! Ezen kívüli időpontokban Budapesten hasonló érdeklődéssel, hellyel rendelkező partnereket keresünk mindkettőnk örömére!
Te is unatkozol? Elb.....d az időt valahogy élvezetesen a 20. kerületben fogadnék nőt( tudom, hogy lehetetlen) ill. huncutkodni vágyó párt. Telszám privátban
Hosszabb távra keresek megbízható hölgyet. Hétvégi rendszeres találkákra.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Kedd este párt fogadnék Budapesten a III.kerületben saját lakásomban. Izgalmas cuckold szexhez keresek partnereket hetero alapon.
Kedd este párt fogadnék Budapesten a III.kerületben saját lakásomban. Izgalmas cuckold szexhez keresek partnereket hetero alapon.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Kaposvari hölgyek, párok, házaspárok játékába szivesen részt vennék, akár aktívan akár csak mint néző. Viber kell!
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem rendszeres randilhoz.Bajai fiatalos,független pasi vagyok.
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem rendszeres randilhoz.Bajai fiatalos,független pasi vagyok.
Pécs és kki max 160cm 90kg fölötti bi dolgokat kiprobálni akaró hölgyet keresnénk,telszámos lakhelyes üzire válasz
Hölgyek valaki ?
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Ma este Paks-Szekszárd-Pécs vonalon párral ismerkednénk
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.