Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.
Sziasztok. Megbízható, heteró férfiként ismerkedem.
Sziasztok! Biszex párt keresek. Helyem van Budapesten.
Akár most hétvégén is tudok fogadni.
Bocsi, de pasival kettesben nem!
Akár most hétvégén is tudok fogadni.
Bocsi, de pasival kettesben nem!
Szopni imadot keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebb aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Vagy nagyon férfias 35+-os.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Eger, Heves megye és környéke
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebb aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Vagy nagyon férfias 35+-os.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Eger, Heves megye és környéke
Dec.8 - dec.11 között Zalakaroson wellnesselünk.Hetero párral ismerkednénk
Hölgyekkel, párokkal ismerkednèk.
Zalaegerszegen pasi most? Orálisan kényeztetnék.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

40+os nagy seggű nőkek nyalnám a segűket alkat nem független is,előny ha nem vagy borotvált,tel szám kell
Sziasztok,formás hölgy társasága lennék rendszeres programokon.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok szilveszterre keresnénk párt közös bulira welnessre szexre
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Bp-en vagy környékén. 46 éves normális hetero pasi vagyok! Képek az adatlapomon, még több kép privátban

Sziasztok! Holnap esti-éjjeli szabadidőm kellemes eltöltésére keresek hölgyet vagy párt Bp-n vagy Pest megyében. Ápolt, igényes, helyes pasi vagyok, 17-18/4 intimmel. 38 vagyok, de a korban nálam érettebb hölgyek a gyengéim.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok december 13 délelőttre keresünk átlagnál nagyobb méretel rendelkező férfit illetve férfiakat. Cuckoldra.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.