“Barátság extrákkal” kapcsolatra keresek partnert.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ki szoptatna meg Kecskeméten ?
Élvezésig szopnék titokban…
Élvezésig szopnék titokban…
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok .
06.15 Szombat estére keresek hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
06.15 Szombat estére keresek hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Zalaegerszegen ma este 19 felé pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress! Köszi.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgy, vagy párral, utazni tudok bárhová, 178 magas 82 kg 44 éves igényes pasi vagyok, borotvát, holnap vasárnap egész nappal jó nekem, ha lenne kedvetek hozzám, írjatok rám...
Akár napozás, nudizás, kirándulás, értettek is tudok menni kocsival, kirándulunk, hátul a kocsiba el is kezdhetitek a kikapcsolódást, és utána ha van kedvetek hozzám, beszállnék.
Képet tudok küldeni.
Csak hölgy vagy pár jöhet szóba!
Szép estét
Szívesen ismerkednék hölgy, vagy párral, utazni tudok bárhová, 178 magas 82 kg 44 éves igényes pasi vagyok, borotvát, holnap vasárnap egész nappal jó nekem, ha lenne kedvetek hozzám, írjatok rám...
Akár napozás, nudizás, kirándulás, értettek is tudok menni kocsival, kirándulunk, hátul a kocsiba el is kezdhetitek a kikapcsolódást, és utána ha van kedvetek hozzám, beszállnék.
Képet tudok küldeni.
Csak hölgy vagy pár jöhet szóba!
Szép estét

Jászság és környékén keresek hölgyet párt erotikus találkozóra ma-holnap vagy hétfő.
Jó képű, biszex kanos srác baszásra, szopásra keres hasonló férfias srácot, csongrád-békés megye vagy erre járóban vki?
Zalaegerszegen most szopnék.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Valaki?
Intelligens, kedves jóképű pasiként hölgyet keresek lehetőleg hosszútávú, izgalmas kapcsolatra. Szombathelyen diszkrét saját helyem van, de szívesen utazok is max 50kmig.
Cuckoldra keresek párt,ahol a férj,partner előtt dugom a feleséget,baratnőt, találkoznék komoly páral ,aki mindent komolyan gondolja és nem csak irogatni akar... megkapod amire rég vágyotok! Utazás nem gond. Gyorbol vagyok...
Üdv! Holnap elmennénk párhoz akinek van kültéri medencéje napozni beszélgetni.....
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Zalaegerszegen ma délután, kora este pasi, akit kényeztetni tudnék orálisan? Privátban keress!
Hétvégi rendszeres találkákra keresek hölgyet!