Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék,párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Zalaegerszegen este pasi akit lehetne szopni? Helyem lesz. Privátban írjatok! Köszönöm.
Sziasztok! Miskolc környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal! Lehetőleg nap közben. Akár ma is. Keressetek nyugodtan! Szép napot mindenkinek!
Hölgyek, lányok,barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közbent! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van pervezr hajlamod az előny! Mobil vagyok ha szükséges!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu. Kezdő párt, bevezetnék a 3as élvezetekbe. Győr
Júl.3. és 11. között Balatonfüreden wellnesselünk.
Párokkal ismerkednénk.
Párokkal ismerkednénk.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”””
Jászberényi hölgyel barátkoznék.
Sziasztok!
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek akit leszophatok
Élvezésig
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek akit leszophatok
Élvezésig
Sziasztok! Idősebb hölgyet, párt, házaspárt keresnék akár ma estére nézném ahogy szeretkeztek előttem igény esetén simogatnám masszíroznám a hölgyet vagy amit szeretnétek!!
Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok, intelligens, olyan egymást szerető házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikhez csatlakozhatnék, mindkét fél örömére.
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Zalaegerszegen este pasi akit lehetne szopni? Helyem lesz.
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok Július 9-től 13 ig a Balatonnál leszünk szívesen ismerkedünk párokkal. ZsuTi

50+-os nőt keresek Kecskeméten, Legyen mit fogni rajtad!
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szerencs és környékén ismerkednék!
+60+70-es korosztályt kedvelem!,...,de úgy látszik kihaltak!!,...,vagy nem szeretik a szexet,a testiséget!??..........,de ,ha van ilyen!?.,.......,keress privátban!!