Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Párhoz csatlakoznék,vagy cuckold Zalamegye
Párhoz csatlakoznék,vagy cuckold Zalamegye
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok. 45éves, magára adó pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
sziasztok.
Mostanában Hölgy ,velencei tó agárd szabad strandon ismerkedés. Elixír fagyizónál. T
Mostanában Hölgy ,velencei tó agárd szabad strandon ismerkedés. Elixír fagyizónál. T
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos erotikaimádó hölgyet kellemes kikapcsolódásra. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Középkorú, esetleg idősebb (témában nem gyakorlott) házaspár egymást szerető tagjait szeretném kiszolgálni egy biszex együttlétben.
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Keresem azt a pervez Nőt vagy Hölgy tagú párt aki alaposan meg gyötörné a szűz fenekemet majd legvégül felcsatolható műfarkával megkefélne.Pároknál csakis Hölgy aktivitás jöhet szóba!Egy valami ami fontos felcsatolható műfarkaddal nagyon kefélj meg!Szombathelyi 45 é. pasi vagyok Búvóhelyem van.
Sziasztok kèt 40 es pasi pàrokat keres ahová csatlakozhatnànak a hölgy örömère.Rövod vagy akàr hosszu tàvon rendszeres talàlkozokkal. Szívesen meglàtogatunk benneteket .De autós talàlkozo is érdekel .írj privát .
Miskolci harisnyás lábú hölgyet keresek
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Zalaegerszegen ma este pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem van.
Extra nagy és vastag pasit keresek Budapest
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok, 60 feletti budapesti hölggyel beszélgetnék, írj ha ilyen vagy és szintén beszélgetnél
Sziasztok,kellemes hölggyel -párral randiznék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos hölgyet kellemes kikapcsolódásra, szimpátia esetén rendszeres találkozókra. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...