Csak némi kellemetlenséggel jár, ha már a nőnek nagy a hasa. A behatolásnál, pedig a pasinak kell óvatosabbnak lenni! De mért ne lenne vonzó?

határozottan igen ....
A legszebb időszak volt....hmmm
Igen vonzó! Én kívánnám!!
IGEN!

De még mennyire! Duzzadó cicik, feszülő poci...hmm Maga a nőiesség... Kár h még nem volt szerencsém hozzá

szerintem igen izgatóak ahogy megduzad a mellük.hát az csodás!
Igen!

IGEL NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De még mennyire!!!!!!!
gondolom ezt a saját nevedben írtad
A legutóbb feltöltött fotósorozatunkra eddig csak pozitív hozzászólást kaptunk,ezek alapján a nagy többség vonzónak találja a kismamákat.
De lehet ám terhesen vonzó, és hogy szeretik akkor a szexet!
Mázlista....
Én is reménykedve várom, hogy megosszatok majd velünk egy-két képet. (Ez egy válasz NiceGuy üzenetére (2010. 07. 10. szombat 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 10. szombat 15:33

Én is reménykedve várom, hogy megosszatok majd velünk egy-két képet. (Ez egy válasz NiceGuy üzenetére (2010. 07. 10. szombat 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

A parom min kb 2 hete kiderult,aldott alapotban van(7 hetes es 4 napos)!A mellei eddig sem voltak picik,de most csodalatosak!Alig varom,hogy a hasikoja is nojjon!Lehet par honap mulva meglepunk benneteket egy sorozattal!

Leg tisztelet teljesebben megkérhetlek, hogy minden hónapban ajándékozz meg minket ilyennel,amennyiben a párod nem ellenzi.
(Ez egy válasz NiceGuy üzenetére (2010. 07. 10. szombat 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 10. szombat 15:33

A parom min kb 2 hete kiderult,aldott alapotban van(7 hetes es 4 napos)!A mellei eddig sem voltak picik,de most csodalatosak!Alig varom,hogy a hasikoja is nojjon!Lehet par honap mulva meglepunk benneteket egy sorozattal!

mar van fent par kep
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 13. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)

szerintem mostanság rengetegen nyaralnak, ill. a foci VB-t figyelik
(Ez egy válasz holder üzenetére (2010. 07. 10. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 10. szombat 13:35

Nagyon elhanyagolt mostanában ez a téma. Eltűntek az érdeklődők, az érintett kismamák, párok? Már végkép tabu témává vált a terhes szexualitás? Mint kiderült én kifejezettem vonzónak találom a terhes nőket, és mint ilyen érdeklődésű keresem a lehetőségeket. Sajnos az utóbbi időben nem csak ebben a fórumban kevesebb az érdeklődő, de a vállalkozó kedvű lányok és párok is mind ritkábban kerülnek elő. Vajon mi lehet ennek az oka? Már a demográfiai mélyponton lennénk? Érdektelenség? Tabu? Az eddig megismert terhes szexpartnereim kifejezetten kívánták a szexet....lehet hogy e tekintetben is változott a világ?
Nagyon elhanyagolt mostanában ez a téma. Eltűntek az érdeklődők, az érintett kismamák, párok? Már végkép tabu témává vált a terhes szexualitás? Mint kiderült én kifejezettem vonzónak találom a terhes nőket, és mint ilyen érdeklődésű keresem a lehetőségeket. Sajnos az utóbbi időben nem csak ebben a fórumban kevesebb az érdeklődő, de a vállalkozó kedvű lányok és párok is mind ritkábban kerülnek elő. Vajon mi lehet ennek az oka? Már a demográfiai mélyponton lennénk? Érdektelenség? Tabu? Az eddig megismert terhes szexpartnereim kifejezetten kívánták a szexet....lehet hogy e tekintetben is változott a világ?
AZ ÉN PÁROM IS NAGYON CSINOS ÉS KÍVÁNATOS KISMAMA VOLT!