Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#118   2010. 02. 19. péntek 13:57
Freddy_K Freddy_K
Egyértelmű TABU a téma!!!
#117   2010. 02. 18. csütörtök 17:47
X Törölt felhasználó (733802)
Kevered a szezont a fazonnal ! Mi van ha megkívánod vazze a szomszéd autóját ??? Elviszed ? Azért vagy ember ,hogy viselkedni tudjál. Azért mert megkívánsz valamit ,ellent is tudsz állni HA AKARSZ .De te nem is akarsz ahogy olvasom,ez itt a bibi.Nem a ha rádkattan és ha megkívánod ,, itt sok a ha. Te azt szeretnéd ,hogy legyen ilyen és ez hatalmas különbség . Ha korrekt vagy állj oda,mond hogy barátom, megkívántam az asszonykádat és meg szeretném dugni ! Aztán kiderűl ,hogy mi van. De amíg valaki ezt bújkálva,félve a másik háta mögött teszi ,addig ez egy undorító dolog !!!
#116   2010. 02. 18. csütörtök 17:04
kisbika72 kisbika72
A tabu az tabu .a barát az barát ,a farkad meg a gatyában a tiéd ha tiszteled a barátod akkor nem próbálod fel a barátnőjét!!!! A farkának meg mindenki tud parancsolni....Jön egy gyönyörű nő az utcán veled szembe azt ott helyben megdugod ha engedi magát??????????????Akkor te egy gerinctelen ember vagy tényleg...
#115   2010. 02. 17. szerda 20:59
X Törölt felhasználó (733802)
Szerintem aki ezt teszi az egy gyenge jellem és azzal takaródzik,hogy jaj egyszer élünk. Az igazság az meg az,hogy örűl ha összejön egy numera. Általában otthon 0 a teljesítményük ezeknek a férfiaknak. Sunyi és nincsen benne tisztesség semmi iránt.Sem üzlet sem barátság sem család. Ezek nélkűl meg semmit nem ér az ember. Ha nincsen benne a gerinc ami összetartja ! Betyárbecsület ?
#114   2010. 02. 15. hétfő 13:36
X Törölt felhasználó (165067) VIP
Na és ha azelőtt az én barátnőm (is) volt?
#113   2010. 02. 14. vasárnap 12:33
X Törölt felhasználó (42919)
Segítsetek !!! Jó ideje megismertem párom barátnőjét. Iszonyatosn kívánom első perctől fogva.Tegnap elmentünk hármasban plázázni és nem tudtam levenni róla a szemem. Hazafelé beszélgettünk sokat és mondta,hogy sokat flörtöl és hogy nem akar komoly kapcsolataot hanem ki akarja élni magát.Még a méretekről is beszélt,hogy neki mi az ideál. Ő egy szoliban dólgozik egyébként. Én sokat gondolok rá még masztiztam is egy elég szexis képére. Úgy vettem észre,hogy bejönnék neki. Segítsetek dönteni... felvegyem vele a kapcsolatot vagy haggyam??? Gondóltam felveszem msn-re vagy írok neki e-mailt esetleg felhívom, de mi van ha nem akarja és szól páromnak?!?!?! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem tudom :( de akarom nagyon smile
#112   2010. 02. 09. kedd 23:33
husband35 husband35
Meg lehet kívánni,de meg kell tudni állni,szerintem erről szól a BARÁTSÁG. ejnye1
#111   2010. 02. 07. vasárnap 15:45
vazelinator vazelinator VIP Admin
kit mit? s történet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 06. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (98466) VIP
2010. 02. 06. szombat 21:51
végre tegnap sikerült!!!az öcskössel alaposan kiporoltuk a finom kis punciját!
#110   2010. 02. 06. szombat 21:51
X Törölt felhasználó (98466) VIP
végre tegnap sikerült!!!az öcskössel alaposan kiporoltuk a finom kis punciját!
#109   2010. 02. 06. szombat 21:45
X Törölt felhasználó (69371)
ámen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 06. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (464927) VIP
2010. 02. 06. szombat 21:39
szerintem meg a világ legtermészetesebb dolga haver, barát barátnőjét megkívánni, és miért kellene itt megállni ? akkor már érdemes meg is dugni alaposan ! ha jó fej a srác, akinek a nőjét elkapod, akkor izgatni fogja a dolog, ha meg seggfej, úgy kell neki, előbb utóbb úgyis minden jó nőt megdug más is, akár házas, vagy jár valakivel, akár nem : ez csak idő és energia kérdése, MINDEN nő megszerezhető, így vagy úgy.
én csakis akkor éreztem jól magam, amikor a nőmet kívánták, ahol végigmentünk, ki is borultam volna, ha nem vizslatják, izgulnak fel tőle, és tesznek ajánlatokat smile sértésnek vettem volna ! második nejem biszex kis szuka volt, és imédtam másokkal párokkal, csajszikkal, férfiakkal kuratni, fenséges látvány volt, és általában be is szálltam smile erre buzdítok mindenkit : le az álasznatséggel !!!!!!!
#108   2010. 02. 06. szombat 21:40
X Törölt felhasználó (464927) VIP
álszentséggel smile rohadz rádiós keyboard smile
#107   2010. 02. 06. szombat 21:39
X Törölt felhasználó (464927) VIP
szerintem meg a világ legtermészetesebb dolga haver, barát barátnőjét megkívánni, és miért kellene itt megállni ? akkor már érdemes meg is dugni alaposan ! ha jó fej a srác, akinek a nőjét elkapod, akkor izgatni fogja a dolog, ha meg seggfej, úgy kell neki, előbb utóbb úgyis minden jó nőt megdug más is, akár házas, vagy jár valakivel, akár nem : ez csak idő és energia kérdése, MINDEN nő megszerezhető, így vagy úgy.
én csakis akkor éreztem jól magam, amikor a nőmet kívánták, ahol végigmentünk, ki is borultam volna, ha nem vizslatják, izgulnak fel tőle, és tesznek ajánlatokat smile sértésnek vettem volna ! második nejem biszex kis szuka volt, és imédtam másokkal párokkal, csajszikkal, férfiakkal kuratni, fenséges látvány volt, és általában be is szálltam smile erre buzdítok mindenkit : le az álasznatséggel !!!!!!!
#106   2010. 02. 06. szombat 19:40
naruto88 naruto88
azt hiszem egy igazi barátságot nem éri meg kockáztatni akármien szexért sem
#105   2010. 01. 31. vasárnap 08:59
szerelmes pár szerelmes pár
Szia! Szerintünk is jó ha kihagyod a figurát!
Undorító hozzáállásunk van az ilyen embereknek!
Nem lenne jó vége a kalandnak hidd el és ha esetleg titokban csinálod még a kapcsolatod is rámenne!!
Diszkréció ilyentől ?? Kizárt!!
Mi épp ezért ki is hagyjuk az ismerősöket ebből pedig itt is lehetne 1-2 jó partit összehozni akár párral pasival...csajjal...
Megnéztük a képeiteket! Nagyon jók !!
puszi
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 16. csütörtök 12:05
Sziasztok smile
Engem évek óta szeretne lefektetni a férjem barátja.Ráadásul azt is tudja, hogy mi párok felé és szóló, urak, hölgyek felé is nyitottak vagyunk, alkalmanként.
Még be is jön a srác.
Ettől függetlenül, soha nem feküdnék le vele, semmi esetre.Az oka ennek az a tulajdonság ami hiányzik belőle, a korrektség, tisztesség, őszinteség.
Nem tudom hogyan lehetséges hogy valaki ennyire méltatlan legyen egy barátságra, valamint miért nem lehet elénk állni. és megkérdezni nyíltan hogy esetleg el lehet e képzelni valamit.
Ez az ami engem nőként elrettent, és el bírom képzelni ha sunyi módon megtenném.. vajon mit kaphatnék cserébe olyan embertől, aki sutba dobna egy barátságot 1-2 óra élvezetért.
#104   2010. 01. 02. szombat 20:16
zsolti 2 zsolti 2
nincs helyzet . jól tetted . semmi baja nem lett . végül is nem a kezét törted el . dugott egy jót és kész . csá
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2010. 01. 02. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 17:43
apró megjegyzés, kit is tekintek baátnak?
Engedély nélkül barátom asszonyát.. hmmm.
Biztos, hogy barátom?
Nekem sok ismerősöm, sok haverom és irtózatosan kevés barátom van..
Az Övékét sosem....
#103   2010. 01. 02. szombat 20:12
vazelinator vazelinator VIP Admin
státus ugyan az lett, bár a téma konkrétan arra gondol, hogy most barátod és az asszonyát, mellete répázod
#102   2010. 01. 02. szombat 17:43
GUMMIMACI GUMMIMACI VIP
apró megjegyzés, kit is tekintek baátnak?
Engedély nélkül barátom asszonyát.. hmmm.
Biztos, hogy barátom?
Nekem sok ismerősöm, sok haverom és irtózatosan kevés barátom van..
Az Övékét sosem....
#101   2010. 01. 02. szombat 16:31
zsolti 2 zsolti 2
én nagyon sok barátom nőjét megdugtam . ha rámereszkednek mit csináljak .
#100   2009. 12. 30. szerda 20:40
dzivka dzivka
nekem, nagyon tetszik az eggyik baratom felesege de nalam alap szabaj hogy hazinyulra nem lovok (no esetleg ha o kerne)
#99   2009. 08. 05. szerda 17:16
X Törölt felhasználó (339817)
Ha csak nem közösen kérik, én nem nyomulnék a haver asszonyára. Ha van egyezség akkor meg természetes az elfogadás.

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: clacko clacko
Nyitás ideje: 2005. 03. 13. vasárnap
Üzenetek: 318db
Utolsó üzenet: tegnap 17:08

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!