Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#127   2010. 02. 21. vasárnap 18:14
X Törölt felhasználó (733802)
Azt hozzá teszem,hogy legalább értelmesnek tartalak az írásod alapján és így én sem leszek ennyire morcos : ))) !!!
#126   2010. 02. 21. vasárnap 18:07
Szerintem a szex nem csak szex ! Dugtál már olyannal aki nem szimpatikus ??? A szex már egy kapcsolat egy lehetőség ,amit vagy folytat az ember vagy nem ! Nem mindegy ,hogy valaki képeken nézeget egy faszt vagy azt a szájában tartja. Attól mert veszel egy lotto szelvényt még nem vagy milliomos. Csak ha nyersz akkor ! Furcsa,hogy emberek milyen könnyen vesznek dolgokat ,de lehet nektek könyebb így az élet. Én minden estre nem örülnék ha az asszonyt a barátom tartaná melegen amíg én azon fáradozok,hogy a gyerek jól viselkedjen az iskolában ,,, anyu meg a haver faszát szopogatja , utána haza jönne és közölné ,milyen kemény ma a Pisti fasza és ,hogy seggbekurta. Valahogy nekem ez nem egy családi életet takar. Nekem lehet ,hülye vagyok és maradi,de az tatszik ,ha elmegyünk kirándulni a gyerek boldog jól érzi magát és este én dugom meg az asszony ,az én farkamat szopja és ha egyszer úgy adódik ,hogy ez kevés neki akkor normálisan megbeszéljük ,hogy mit lehet tenni a szexben ami belefér 3-as, 4 -es vagy neki mi a jó ,mit próbálni ki. Szerintem ez a normális dolog. Nem a hátam mögött bújkálva , hazudozva (mert ez velejárója ). De ebből is látszik minden ember más, és ebből vannak a válások de inkább az értelmetlen házasságok !

Ez az álszent duma ,meg jól hangzik, de minden embernek van az életében EGY olyan szakítás vagy megcsalás amire szomorúan gondol vissza !!!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 02. 21. vasárnap 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 21. vasárnap 10:55
Szerintem,nem az a fontos,kivel sexel az ember,hanem az,hogy kivel alszik,eszik,él a mindennapokban.A sex csak sex.Hozzátartozik az élethez.de nem ehetünk minden nap töltött káposztát,néha kell rántott hus is.A barát bajban is barát.Ha éhes vagy,megkinál étellel,ha az asszonyát kivánod...hááát...miért ne? smile akkor lesz gond,ha nem csak sex lesz belőle,hanem több is.
#125   2010. 02. 21. vasárnap 17:59
Nem az a baj, amit te írsz ! Csak tudod , nem minden arany ami fénylik !!! Én amiért ilyen vagyok ez ez :: Sokan amikor megdugják a másik barátnőjét egy jobbik arcot mutatnak ,,, arra a fél órára könnyű dolog !!! De ismerek a közvetlen közelemben olyat aki nagyon jó barátom,hogy szétment a családja !!!! Pont ez végett. A fiú a legjobb barátja volt,mintha testvérek lettek volna. Megdugta a lányt (gyerekük volt ! 1,5 éves) . A férj dolgozott mert az anyuci persze szerette a szép ruhákat a külföldi nyaralást stb... . Mindenki tudta már ,hogy csalja de senki nem mert szólni. Aztán a feleség beleszeretett a pasi szintén HAZUDOTT,hogy ő is ! Aztán amikor válás volt a kisfiút iszonyatosan megviselte ,sírt sokat stb.... . Elváltak. A fiú egyből nem akara csajjal lenni,csak arra kelett neki, akkor már a nagy szerelem is elillnat, mert ugye így már nem ugyan az,hanem el kell viselni a másikat. A haverom azóta is NORMÁLISAN jár és neeli a gyereket. És iszonyatosan sokat szenvedett akkor. Arról nem beszélve ,hogy szerintem ez a második házasságát is megnehezíti ,mert alkalmazkodni kell valamilyen szinten. Így aki belerondít egy ilyen kapcsolatba igen is hibás ! És a haveromnek amikor beszélgetek vele az fáj nagyon,hogy az baszta át akitől nem várta ! Nem a lány ,mert azt mondta szó szerint : figyelj az benne van a pakliben,hogy az asszony félre dug. De az ,hogy a BARÁTOM (NEM HAVER) az nincsen ! Attól nem ezt várom,hanem ha az asszony megcsal az ő feladata az lenne ,hogy mellém áll amikor az ismeretlen szeretőnek beverem az orrát ! És igaza van szerintem ! Elfogadom azt ,hogy egymásba szeretnek és tényleg éldegélnek ,mert az első nem votl az igazi stb... De aki heccből csak azért ,hogy dugjon egyet a barátja nőjét válassza az rossz barát . ( alány minden esetben belemegy) . Érzelem van ha beindul nehéz neki ellen állni és biztosan fejben el is játszottam én is ilyennel,de nem mentem tovább, pedig lett volna esélyem. De tzudtam én is csak dugnék egyet aztán annyi. Nem érte volna meg ,hogy a haverom (nem volt barát ,csak haver) számon kérje rajtam és nekem magyarázkodni kelljen,hiszen meg bírtam állni ,mondtam a lánynak ,hogy felejtő. Egyértelmű ,hogy félre fog dugni mással, de én legalább nyugodtan nézek a szemébe a srácnak. És nem engemet hibáztat ha rájön mekkora szajha a nője.

Az ha megbeszélik,megkérdi vagy hasonló és a másik belemegy ,vagy elnézi akkor az a dolog korrekt,de az egy teljesen más dolog szerintem.. És egyben biztos vagyok. Ha valaki IGAZÁN szeret valakit és az megcsalja az FÁJ! Akár ki akár mit mond ! Kívéve ha valakinek ez a perverziója a szexben és erre gerjed,hogy elötte dugják az asszonyt. Ezt sem mindenki találja izgatónak és ez sem birtoklási vágy. Ez maga a szerelem, nem jaj csak magamnak akarom stb... Egyszerűen fáj.. Sokan a szerelmet kémiának nevezik ,, igaz,, de a fájdalom is kémia !!!
#124   2010. 02. 21. vasárnap 16:24
Mirpha Mirpha
sajnos vagy nem sajnos tényleg nem lehet az érzelmeknek parancsolni....szerintem csak az az igazán gáz ha minkét fél párkapcsolatba él, akkor el kéne gondolkozni azon hogy tényleg helyes volt e a párválasztás. De tényleg igaz amit irt egy két ember, ha igaz barát lehet megérti hogy mi a helyzet de szerintem a háta mögött igen csak nem helyes szerintem. Hülyeség szerintem az hogy Tabu....csak ésszerüen kell csinálni a dolgokat ennyi wave
#123   2010. 02. 21. vasárnap 13:40
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Kedves Névrokon!

Osztom soraid, nagyon igazad van....
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 02. 21. vasárnap 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 21. vasárnap 10:59
Nem álszent itt némelyik fazon??? smile )))Itt nézegeti a meztelen képeket,vidiket másokrol,aztán játsza az erkölcsös,tisztességes embert.. smile ))))Hát,illik ezt kérem szépen? smile )))
#122   2010. 02. 21. vasárnap 10:59
Zsuzsa Zsuzsa
Nem álszent itt némelyik fazon??? smile )))Itt nézegeti a meztelen képeket,vidiket másokrol,aztán játsza az erkölcsös,tisztességes embert.. smile ))))Hát,illik ezt kérem szépen? smile )))
#121   2010. 02. 21. vasárnap 10:55
Zsuzsa Zsuzsa
Szerintem,nem az a fontos,kivel sexel az ember,hanem az,hogy kivel alszik,eszik,él a mindennapokban.A sex csak sex.Hozzátartozik az élethez.de nem ehetünk minden nap töltött káposztát,néha kell rántott hus is.A barát bajban is barát.Ha éhes vagy,megkinál étellel,ha az asszonyát kivánod...hááát...miért ne? smile akkor lesz gond,ha nem csak sex lesz belőle,hanem több is.
#120   2010. 02. 20. szombat 22:28
Gondolom ezért tiltanak,majd így nem fogok tudni válaszolni !

Üdv !
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 20. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (733802)
2010. 02. 20. szombat 22:17
Kicsit azt hiszem a dolgokkal nem vagy tisztában ez a baj ! Attól mert a lány akivel van az ember (akit szerinted birtokolni akar a másik ) az akar félre dugni ,,,nem egyenlő azzal,hogy a barátom meg is dugja ! Ehhez gratulálni tudok csak. De innen látszik milyen sokat tudsz te a tulajdonról és a kapcsolat formáról ! Erre mondtam kicsit kevered a szezont a fazonnal ! Így részemről le is van az ügy zárva te nyertél . Szeretem amikor a NAGY és Bölcs férfiak osztják az észt ,hogy 1 nővel mit lehet és mit nem, birtokolni ,szeretni stb... De egy normálisnak mondható kapcsolatuk nem volt azon kívűl,hogy mindenki dugott mindenkivel, és több faszt fogott mint kilincset az asszony ! Azt hiszem egy nő teljes mértékben el tudja dönteni NEKI mi a fontos és ha neki jó valami akkor abba a kapcsolatba benne marad ha nem akkor nem marad benne. Ha úgy kell megtartani ,hogy ő dughat fűvel fával akkor már baj van ott ! Képmutatásnak ezt az elfogultságot lehet venni ami a félresiklott életből fakad ,hogy lesed a normális embereket és azon töprengsz ,hogy hogyan szeretheti egymást normálisan 2 ember , amikor (szerinted) ilyen nincsen ,mert minden személynek félre kéne dugnia ,mert az a normális dolog. Barát a barát asszonyával stb.......... Ez olysmi mint a vallásos és a nem valásos ember beszélgetése. Sosem lesz egyet értés és mind a ketten mondják a maguk igazát !!!

Ha neked úgy jó ,, örömmel hallgatom,hogy csal meg a feleséged és dugják meg a haverjaid. Nekem az nem fáj , nevetek rajta
#119   2010. 02. 20. szombat 22:17
Kicsit azt hiszem a dolgokkal nem vagy tisztában ez a baj ! Attól mert a lány akivel van az ember (akit szerinted birtokolni akar a másik ) az akar félre dugni ,,,nem egyenlő azzal,hogy a barátom meg is dugja ! Ehhez gratulálni tudok csak. De innen látszik milyen sokat tudsz te a tulajdonról és a kapcsolat formáról ! Erre mondtam kicsit kevered a szezont a fazonnal ! Így részemről le is van az ügy zárva te nyertél . Szeretem amikor a NAGY és Bölcs férfiak osztják az észt ,hogy 1 nővel mit lehet és mit nem, birtokolni ,szeretni stb... De egy normálisnak mondható kapcsolatuk nem volt azon kívűl,hogy mindenki dugott mindenkivel, és több faszt fogott mint kilincset az asszony ! Azt hiszem egy nő teljes mértékben el tudja dönteni NEKI mi a fontos és ha neki jó valami akkor abba a kapcsolatba benne marad ha nem akkor nem marad benne. Ha úgy kell megtartani ,hogy ő dughat fűvel fával akkor már baj van ott ! Képmutatásnak ezt az elfogultságot lehet venni ami a félresiklott életből fakad ,hogy lesed a normális embereket és azon töprengsz ,hogy hogyan szeretheti egymást normálisan 2 ember , amikor (szerinted) ilyen nincsen ,mert minden személynek félre kéne dugnia ,mert az a normális dolog. Barát a barát asszonyával stb.......... Ez olysmi mint a vallásos és a nem valásos ember beszélgetése. Sosem lesz egyet értés és mind a ketten mondják a maguk igazát !!!

Ha neked úgy jó ,, örömmel hallgatom,hogy csal meg a feleséged és dugják meg a haverjaid. Nekem az nem fáj , nevetek rajta
#118   2010. 02. 19. péntek 13:57
Freddy_K Freddy_K
Egyértelmű TABU a téma!!!
#117   2010. 02. 18. csütörtök 17:47
Kevered a szezont a fazonnal ! Mi van ha megkívánod vazze a szomszéd autóját ??? Elviszed ? Azért vagy ember ,hogy viselkedni tudjál. Azért mert megkívánsz valamit ,ellent is tudsz állni HA AKARSZ .De te nem is akarsz ahogy olvasom,ez itt a bibi.Nem a ha rádkattan és ha megkívánod ,, itt sok a ha. Te azt szeretnéd ,hogy legyen ilyen és ez hatalmas különbség . Ha korrekt vagy állj oda,mond hogy barátom, megkívántam az asszonykádat és meg szeretném dugni ! Aztán kiderűl ,hogy mi van. De amíg valaki ezt bújkálva,félve a másik háta mögött teszi ,addig ez egy undorító dolog !!!
#116   2010. 02. 18. csütörtök 17:04
kisbika72 kisbika72
A tabu az tabu .a barát az barát ,a farkad meg a gatyában a tiéd ha tiszteled a barátod akkor nem próbálod fel a barátnőjét!!!! A farkának meg mindenki tud parancsolni....Jön egy gyönyörű nő az utcán veled szembe azt ott helyben megdugod ha engedi magát??????????????Akkor te egy gerinctelen ember vagy tényleg...
#115   2010. 02. 17. szerda 20:59
Szerintem aki ezt teszi az egy gyenge jellem és azzal takaródzik,hogy jaj egyszer élünk. Az igazság az meg az,hogy örűl ha összejön egy numera. Általában otthon 0 a teljesítményük ezeknek a férfiaknak. Sunyi és nincsen benne tisztesség semmi iránt.Sem üzlet sem barátság sem család. Ezek nélkűl meg semmit nem ér az ember. Ha nincsen benne a gerinc ami összetartja ! Betyárbecsület ?
#114   2010. 02. 15. hétfő 13:36
X Törölt felhasználó (165067) VIP
Na és ha azelőtt az én barátnőm (is) volt?
#113   2010. 02. 14. vasárnap 12:33
X Törölt felhasználó (42919)
Segítsetek !!! Jó ideje megismertem párom barátnőjét. Iszonyatosn kívánom első perctől fogva.Tegnap elmentünk hármasban plázázni és nem tudtam levenni róla a szemem. Hazafelé beszélgettünk sokat és mondta,hogy sokat flörtöl és hogy nem akar komoly kapcsolataot hanem ki akarja élni magát.Még a méretekről is beszélt,hogy neki mi az ideál. Ő egy szoliban dólgozik egyébként. Én sokat gondolok rá még masztiztam is egy elég szexis képére. Úgy vettem észre,hogy bejönnék neki. Segítsetek dönteni... felvegyem vele a kapcsolatot vagy haggyam??? Gondóltam felveszem msn-re vagy írok neki e-mailt esetleg felhívom, de mi van ha nem akarja és szól páromnak?!?!?! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem tudom :( de akarom nagyon smile
#112   2010. 02. 09. kedd 23:33
husband35 husband35
Meg lehet kívánni,de meg kell tudni állni,szerintem erről szól a BARÁTSÁG. ejnye1
#111   2010. 02. 07. vasárnap 15:45
vazelinator vazelinator VIP Admin
kit mit? s történet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 06. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (98466) VIP
2010. 02. 06. szombat 21:51
végre tegnap sikerült!!!az öcskössel alaposan kiporoltuk a finom kis punciját!
#110   2010. 02. 06. szombat 21:51
X Törölt felhasználó (98466) VIP
végre tegnap sikerült!!!az öcskössel alaposan kiporoltuk a finom kis punciját!
#109   2010. 02. 06. szombat 21:45
X Törölt felhasználó (69371)
ámen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 06. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (464927) VIP
2010. 02. 06. szombat 21:39
szerintem meg a világ legtermészetesebb dolga haver, barát barátnőjét megkívánni, és miért kellene itt megállni ? akkor már érdemes meg is dugni alaposan ! ha jó fej a srác, akinek a nőjét elkapod, akkor izgatni fogja a dolog, ha meg seggfej, úgy kell neki, előbb utóbb úgyis minden jó nőt megdug más is, akár házas, vagy jár valakivel, akár nem : ez csak idő és energia kérdése, MINDEN nő megszerezhető, így vagy úgy.
én csakis akkor éreztem jól magam, amikor a nőmet kívánták, ahol végigmentünk, ki is borultam volna, ha nem vizslatják, izgulnak fel tőle, és tesznek ajánlatokat smile sértésnek vettem volna ! második nejem biszex kis szuka volt, és imédtam másokkal párokkal, csajszikkal, férfiakkal kuratni, fenséges látvány volt, és általában be is szálltam smile erre buzdítok mindenkit : le az álasznatséggel !!!!!!!
#108   2010. 02. 06. szombat 21:40
X Törölt felhasználó (464927) VIP
álszentséggel smile rohadz rádiós keyboard smile

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: clacko clacko
Nyitás ideje: 2005. 03. 13. vasárnap
Üzenetek: 307db
Utolsó üzenet: 2025. 01. 13. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!