Ma indult expedíció a férfi G-pont felkutatására. Reménykedjünk!
(Ez egy válasz sagjoz üzenetére (2005. 04. 01. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz sagjoz üzenetére (2005. 04. 01. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt én is hallottam, hogy szüléskor az orgazmusnak fájdalmomcsillapító hatása van..de ki az, aki erre gondol közben és ezt csinálja, hacsak nem zárják rá az ajtót?:-)
2005. április 1-től zárlat alá esik minden G-pont utáni kutatás. A rendelet aláírója: Ernst Gräfenberg.
Visszajár kisérteni az örök G-pont-vadászmezőkről:
Különben meg nem kell ennek a dolognak nagy feneket keríteni. Úgy, ahogy férfiak számára is lehet kellemes/kellemetlen a prosztatamasszás, úgy a nőknél is igaz lehet ez erre a kis rejtőzködő huncut pontocskára.
Ez volt ám a magasröptü csvej..., nem sokat értettem belöle, de amit értettem annak van valami esélye hogy igaz legyen..
A csajomnak olyan g pontja van hogy az tuti, ujjal vagy a farkammal izgatom nagyon élvezi .Azt mondom lehet érezni csak oda kell figyelni hogy hol és mit érzel
legyél büszke magadra
(Ez egy válasz Hemingway üzenetére (2005. 04. 01. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 01. péntek 22:27

A csajomnak olyan g pontja van hogy az tuti, ujjal vagy a farkammal izgatom nagyon élvezi .Azt mondom lehet érezni csak oda kell figyelni hogy hol és mit érzel
Hát, az is benne van, meg a szakszavak...
Nem kell tul aggódni adolgott csikló ,szemérem ajkak izgatása is okozhat földöntúli élvezeteket főleg ha szájjal csinálják
Van "U -pont is ami könnyebben elérhető és legalább olyan "hasznos"!
Mi van? erröl még nem is halottam, az hun van kb?!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 04. 05. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 05. kedd 16:40

Van "U -pont is ami könnyebben elérhető és legalább olyan "hasznos"!
Itt van a G . -t!!!

Kb. 2,5 cm-re a critolis (gyengébbek kedvéért: csikló,pöcök stb.)alatt a húgycsőnyilás közelében.Sokkal érzékenyebben reagál az ingerekre.A pont neve a latin Urethra elnevezésből származik, itt termelődik a
seratonin nevű hormon is. (a többi titok!) (Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 04. 05. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
seratonin nevű hormon is. (a többi titok!) (Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 04. 05. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Lásd Dzsigolónak írt válaszomat!
Ezeket amiket írtok és magyaráztok szerintem jobb lenne ha képpel is illusztrálnátok! Vagy tévedek?
Valóban nem az , de azért nem árt, ha nem csak te élvezed az együttlétet, hanem a "pina" tulajdonosa is!!!!!!!!(Az állat baszik csak, csakafaszával!)
de látod még is vannak akik nem találják és térképet kell nekik rajzolni...
Barátom !! Naon birom a szövegedet!!
Ha megvan a kincses térkép viszek ásot is hogy kiássuk!!
(Ez egy válasz sagjoz üzenetére (2005. 04. 06. szerda 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 06. szerda 15:14

de látod még is vannak akik nem találják és térképet kell nekik rajzolni...