Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Ernst Gräfenberg, német nőgyógyász, a G-pont felfedezője, a női test örömforrásainak felkutatására irányuló vizsgálatai során abból a feltételezésből indult ki, hogy közösülés során pusztán a csikló izgatása nem vezet hüvelyi orgazmushoz. A hüvely fala pedig - mivel nem találhatók rajta idegvégződések - szintén nem elég érzékeny ahhoz, hogy az aktus során a nő az extázis állapotába kerüljön. A nőgyógyász 1950-ben írt először a hüvely elülső falán található területről, amely - minden valószínűség szerint - a régóta keresett, az intenzív orgazmusért felelős örömcentrum.
A G-pont a hüvelynyílástól mintegy négy-öt centire, a hüvely elülső részénél helyezkedik el. Nem közvetlenül a hüvely falán, hanem mögötte, a húgycső mellett található. "

Te megtaláltad már partneredét? A tiédet megtalálták már? Tényleg óriási erőket képes felszabadítani a G pont érintése? Enélkül már nincs is eget verő és mindent elsöprő orgazmus?

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#110   2008. 04. 07. hétfő 11:05
Bandur Bandur
Egy apro észre vétel:
"A szer testazonos kollagént tartalmaz, ami kizárólag természetes összetevőkből áll,
és utána az ellenkezője
A szer csakis olyan nőknek adható, akik szexuálisan egészségesek (akik képesek orgazmust átélni, szexuálisan nem kedvetlenek, nem küzdenek pszichés zavarokkal, nem estek át nőgyógyászati beavatkozáson
Hát nekem csak egyszerü paraszti eszem van de ez olyan mintha mellékhatások lehetnének
Pedig én úgy tudom hogy a természetes összetevöjű anyagoknak nincs ilyen,lehetséges hogy van benne valami mesterséges,
Hát inkább kitapogatom ujjal
nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 07. hétfő 10:04
ma hallottam a G pont injekcióról...utána néztem, és kiderült, hogy ez egy régebbi dolog smile
(ha volt már itt, akkor bocs)

A G-pont kitapinthatósága érdekében egyre több amerikai nő dönt a G-pont injekció mellett. A beavatkozás ijesztő, de állítólag hatásos.

A szexuális örömök fokozása nem ismer határokat, az embert kiszolgálják a segédeszköz-tervezők, afrodiziákumokból és tuti szextippekből sincs hiány, de a mindenekfeletti gyönyör kutatói ennél is tovább merészkednek, és a nő hüvelyébe fecskendezett szerrel igyekeznek lehozni a csillagokat az égről. Köztudott, hogy a nő hüvelyében megbújó G-pont aprócska mérete ellenére is óriási csodák forrása - már akinek sikerül kitapintania. Az úgynevezett G-pont injekció ezt a problémát hivatott áthidalni, a szer összetételének köszönhetően ugyanis a G-pont megduzzad, és könnyen kitapinthatóvá válik.
A szer testazonos kollagént tartalmaz, ami kizárólag természetes összetevőkből áll, injekció formájában adagolják, és közel négy hónapon át fejti ki hatását. Az injekciót kizárólag szakember adhatja be egy alapos nőgyógyászati vizsgálat után, helyi érzéstelenítés mellett. A szer csakis olyan nőknek adható, akik szexuálisan egészségesek (akik képesek orgazmust átélni, szexuálisan nem kedvetlenek, nem küzdenek pszichés zavarokkal, nem estek át nőgyógyászati beavatkozáson, nincsenek hormonproblémáik...stb.). A beavatkozás során a szakorvos megkeresi a G-pontot és egy orvosi tükör segítségével, tűvel juttatja be a speciális kollagént, a szer pedig alig négy óra leforgása alatt már ki is fejti hatását.

"A beavatkozás során a szakorvos megkeresi a G-pontot "---> szerintem már sok nő evvel is beérné, és lemondana az injekcióról, aminek a ktg-e kb. 300e Ft...elég lenne egy térkép a dokitól, amit a nő hazavisz a pasijának vigyor2
#109   2008. 04. 07. hétfő 10:04
MmePrune MmePrune VIP Admin
ma hallottam a G pont injekcióról...utána néztem, és kiderült, hogy ez egy régebbi dolog smile
(ha volt már itt, akkor bocs)

A G-pont kitapinthatósága érdekében egyre több amerikai nő dönt a G-pont injekció mellett. A beavatkozás ijesztő, de állítólag hatásos.

A szexuális örömök fokozása nem ismer határokat, az embert kiszolgálják a segédeszköz-tervezők, afrodiziákumokból és tuti szextippekből sincs hiány, de a mindenekfeletti gyönyör kutatói ennél is tovább merészkednek, és a nő hüvelyébe fecskendezett szerrel igyekeznek lehozni a csillagokat az égről. Köztudott, hogy a nő hüvelyében megbújó G-pont aprócska mérete ellenére is óriási csodák forrása - már akinek sikerül kitapintania. Az úgynevezett G-pont injekció ezt a problémát hivatott áthidalni, a szer összetételének köszönhetően ugyanis a G-pont megduzzad, és könnyen kitapinthatóvá válik.
A szer testazonos kollagént tartalmaz, ami kizárólag természetes összetevőkből áll, injekció formájában adagolják, és közel négy hónapon át fejti ki hatását. Az injekciót kizárólag szakember adhatja be egy alapos nőgyógyászati vizsgálat után, helyi érzéstelenítés mellett. A szer csakis olyan nőknek adható, akik szexuálisan egészségesek (akik képesek orgazmust átélni, szexuálisan nem kedvetlenek, nem küzdenek pszichés zavarokkal, nem estek át nőgyógyászati beavatkozáson, nincsenek hormonproblémáik...stb.). A beavatkozás során a szakorvos megkeresi a G-pontot és egy orvosi tükör segítségével, tűvel juttatja be a speciális kollagént, a szer pedig alig négy óra leforgása alatt már ki is fejti hatását.

"A beavatkozás során a szakorvos megkeresi a G-pontot "---> szerintem már sok nő evvel is beérné, és lemondana az injekcióról, aminek a ktg-e kb. 300e Ft...elég lenne egy térkép a dokitól, amit a nő hazavisz a pasijának vigyor2
#108   2008. 03. 27. csütörtök 10:11
X Törölt felhasználó (53426)
Úgy néz ki megtaláltam a G pontot! Lehet nem az ,de a partnerem azt mondta egy olyan kis bőrkeményedés szerű pontot kezdtem el simogatni az ujjammal miközben ő masztizott! Az eredményt láttam ,hallottam!
#107   2008. 03. 14. péntek 16:50
andyk andyk
szerintem a csiklo a hibas es nem a G pont,mert abban a pózban a csiklo jobban dorzsolodik
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48478)
2007. 09. 30. vasárnap 23:56
Úraim a nők teste olyan mint"Mengyelejev-periodusos rendszere".Még nagyon sok ismeretlen jelű elem lehetséges!Az ABC-nél is csak a G-ig jutottunk!Folytatnunk kell a kutatást! confused finom
#106   2008. 03. 13. csütörtök 21:52
MmePrune MmePrune VIP Admin
ezt a topicot fagyiztam...
itt lehet folytatni a témát

"A misztikus Gräfenberg-pont (G-pont) kutatása közel hatvan éve tart, az izgalmi pont létezése, elhelyezkedése, és működése mind a mai napig megosztja a kutatók véleményét. Ezúttal egy újabb elméletről esik szó.
A G-pont, 1950-es felfedezése óta, heves viták forrása, számtalan szakértő van azon a véleményen, hogy az örömpont egy mítosz, nem létezik, mások szerint nem egy pontról van szó, hanem egy szabálytalan területről, egy harmadik álláspont szerint a G-pont területe pontosan nem beazonosítható, egy állandóan vándorló, szabálytalan gombbal van dolgunk. Nemrég egy újabb állásponttal bővült a G-pont-elméletek sora. A L'Aquila Egyetem olasz kutatói egy jó, és egy rossz hírről számoltak be - olvasható a Daily Mail hasábjain. A jó hír, hogy a húgycső és a hüvely között elhelyezkedő G-pont létezik, ellenben nem minden nő rendelkezik az örömponttal. Vizsgálataik során megfigyelték, azok a nők, akik azt állítják, van G-pontjuk, és szexualitásukban fontos szerepet tölt be, a G-pont területén vastagabb szövettel rendelkeznek, szemben azokkal a nőkkel, akik nem tudják kitapintani a misztikus területet. Az olasz kutatók olyan speciális kemikáliákat is találtak a területen, amik a nemi izgalomban fontos szerepet betöltő nitric oxid (NO) feldolgozásáért felelnek."
#105   2007. 12. 04. kedd 13:48
MrEnigma MrEnigma
hajjaj, akkor ez már régen rossz!
Ha krédésed van írj nyugodtan privát üzenetet. Nem szeretem magam egy topicban ismételni de szívesen adok tippet!
(Ez egy válasz mussika üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 16:39
Azt hiszem baj van nálam. Még ezt se találtam meg senki. Szerintem rosszúl választok mindig. az újját fel se dugja a hüvelyembe, így nehéz lesz megtalálni. Na, lassan felnyílik a szemem. Leomlik a ködfátyol...
#104   2007. 11. 22. csütörtök 21:26
tom1019 tom1019 VIP Admin
ma kaptál egy figyelmeztetést a megfelelő topicban! olvasd!
- valószínűleg én töröltem korábbi semmitmondó hsz-det
- ma is kb. 3 db hsz-det töröltem, de legközelebb tiltalak is pontvadász gyanús hozzászólásaid miatt! ejnye1
(Ez egy válasz zpulz üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 13:36
Ide már írtam egy csómót!! Hova lettek a publikációim???

ZZZZZ
#103   2007. 11. 22. csütörtök 16:39
mussika mussika
Azt hiszem baj van nálam. Még ezt se találtam meg senki. Szerintem rosszúl választok mindig. az újját fel se dugja a hüvelyembe, így nehéz lesz megtalálni. Na, lassan felnyílik a szemem. Leomlik a ködfátyol...
#102   2007. 11. 22. csütörtök 13:46
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Publikációk??? Ezt komolyan kérdezted? Sztem ezt te magad se gondoltad komolyan...
Egyébként meg tudod nézni a hozzászólásaidat, ha megnyitod a Fórum főoldalát, majd a "Keresés" mezőbe beírod a neved, pontot teszel a "Nevekben" elé, és a Keresés-re kattintasz.
Én megtettem, és szívem szerint 1-2 kivételtől eltekintve az összes hozzászólásod törölném, mert üres, semmintmondó, átlagos, ezerszer elhangzott dolgokat írsz le.
Másodszor pedig lehet, hogy szerinted ez a hozzászólásonkénti "ÁÁÁÁ" és "ZZZZ" nagyon vicces, de ez itt spam-nek minősül, tiltott, szóval jó volna, ha nem erőltetnéd.
Egyéb kérdés?
(Ez egy válasz zpulz üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 13:36

ZZZZZ
#101   2007. 11. 22. csütörtök 13:36
zpulz zpulz

ZZZZZ
#100   2007. 11. 22. csütörtök 00:47
badboy_ badboy_
..de komolyan!!!mi az? wow1
#99   2007. 11. 16. péntek 14:36
MrEnigma MrEnigma VIP
Esetleg próbáld meg mélyen fent a méhszájának a tövénél szintén elülső falon. Nem G-pont de azt is fogja élvezni, de baromira. wink
(Ez egy válasz dri üzenetére (2007. 11. 10. szombat 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 08:34
Én megtaláltam a barátnőmnél. Tényleg a hüvely elülső falán van, ha bedugom az ujjam és egy kicsit behajlítom, akkor pont ott simogatom. smile Egyébként ott egy kicsit érdesebb a hüvelyfala, jól kitapintható. Ha jobban fel van izgulva, akkor még meg is keményszik egy kicsit. smile
#98   2007. 11. 16. péntek 09:25
Next27 Next27
Én is megtalaltam,azota mindig ki is hasznalom smile
Pedig az elejen en se tudtam hol van ,söt nem is kerestem smile
Szal fel a fejjel ,keresetek bátran
#97   2007. 11. 10. szombat 08:34
dri dri
Én megtaláltam a barátnőmnél. Tényleg a hüvely elülső falán van, ha bedugom az ujjam és egy kicsit behajlítom, akkor pont ott simogatom. smile Egyébként ott egy kicsit érdesebb a hüvelyfala, jól kitapintható. Ha jobban fel van izgulva, akkor még meg is keményszik egy kicsit. smile
#96   2007. 11. 10. szombat 04:23
Aliszultan Aliszultan
Csak nem vegyész vagy? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48478)
2007. 09. 30. vasárnap 23:56
Úraim a nők teste olyan mint"Mengyelejev-periodusos rendszere".Még nagyon sok ismeretlen jelű elem lehetséges!Az ABC-nél is csak a G-ig jutottunk!Folytatnunk kell a kutatást! confused finom
#95   2007. 11. 09. péntek 12:49
badboy_ badboy_
......őőőőőő...ammmegmiiii???? idiota idiota
#94   2007. 10. 18. csütörtök 22:48
rávezetés és tapasztalat kérdése, és hamar megvan... nyes
#93   2007. 10. 18. csütörtök 22:47
esküszöm, ha nem hagyod abba, akkor tiltalak és elveszem az összes "A G-pont"-dat (mind 2337-et)! eplus2
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 18. csütörtök 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 18. csütörtök 22:44
2337 pont nyes smile
#92   2007. 10. 18. csütörtök 22:44
new1 new1
2337 pont nyes smile
#91   2007. 10. 16. kedd 21:18
Tündérke75 Tündérke75
Sziasztok!
Kicsitündér próbáltátok már G pont vibrivel? Mi is sokat próbálkoztunk a kereséssel, amikor is elmentem a kedvenc erotika áruházamba és ott ajánlották a lányok ezt a lehetőséget. Nekem teljesen bejött! Érdemes lenne nektek is kipróbálni!

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: dzsigolo dzsigolo
Nyitás ideje: 2005. 03. 28. hétfő
Üzenetek: 130db
Utolsó üzenet: 2021. 04. 29. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!