Iagazabol akkor felesleges uj temat ajanlani
mivel egy valaki eldonti legye e vagy sem…. A repteri kifuto is ertelmetlen topic bi es meleg ferfiakkal van tele.. semmi masrol nem szol csak a “van kint valaki?” “Kint vagyok” valasz sose erkezik. Valoszinu az a topik szimpi annak aki dont. Esszeru lenne megnyitni a topikot es ha nem “el” a topik akkor bezarni. Bar a kerdes is felmerul honnan tudni ki milyen igyenekkel rendelkezik ezen a teren?
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2022. 03. 04. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 20:01

Olyan témát nyitni, amely viszonylag kevés felhasználót érint nincs értelme. A lakóhely szerinti régióban való keresés a leghatékonyabb, ezen belül részletezheted speciálisan kiket keresel, vagy mit tudsz kínálni.
Olyan témát nyitni, amely viszonylag kevés felhasználót érint nincs értelme. A lakóhely szerinti régióban való keresés a leghatékonyabb, ezen belül részletezheted speciálisan kiket keresel, vagy mit tudsz kínálni.
(Ez egy válasz formasmakk01 üzenetére (2022. 03. 03. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 03. csütörtök 22:06

Sziasztok! En gondoltam a nagy sperma mennyiseggel rendelkezo ferfiakra vagy a spermas jatekot kedvelokre partnert talalni… holgy/par stb biztos van olyan aki kifejezetten orulne egy ilyen topiknak ahol tud valogatni.
Ezt lefedi az Utitarsat-keresek-nyaralas-kirandulas-hosszu-ut topic
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2022. 02. 09. szerda 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 09. szerda 07:02

Hamár autós, akkor legyen vonaton is.
Vonatos ismerkedés, Budapest-Szolnok vonalon.
Ismerkedés a hosszu úton és egyéb.
Sziasztok! En gondoltam a nagy sperma mennyiseggel rendelkezo ferfiakra vagy a spermas jatekot kedvelokre partnert talalni… holgy/par stb biztos van olyan aki kifejezetten orulne egy ilyen topiknak ahol tud valogatni.
Hamár autós, akkor legyen vonaton is.
Értem.
Csak egy ötlet volt az egyszerűsítés érdekében.
Köszönöm (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 10. 12. kedd 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 12. kedd 08:02
Csak egy ötlet volt az egyszerűsítés érdekében.
Köszönöm (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 10. 12. kedd 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Olyan témát nyitni, amely nagyon kevés felhasználót érint nincs értelme. A lakóhely szerinti régióban való keresés a leghatékonyabb, ezen belül részletezheted speciálisan kiket keresel.
Így értehető. Elnézést.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 10. 12. kedd 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 12. kedd 08:05

Az összes társkereső téma fejlécében olvasható a jogszabályi figyelmeztetés: a családon belüli szexuális kapcsolatról szóló bejegyzések sértik az oldal etikettjét, mivel aki egyenesági rokonával szexuális cselekményt végez, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.Így ez a téma tiltott az oldalon!

jó ötlet
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2021. 10. 11. hétfő 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Az összes társkereső téma fejlécében olvasható a jogszabályi figyelmeztetés: a családon belüli szexuális kapcsolatról szóló bejegyzések sértik az oldal etikettjét, mivel aki egyenesági rokonával szexuális cselekményt végez, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.Így ez a téma tiltott az oldalon!
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2021. 10. 11. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Olyan témát nyitni, amely nagyon kevés felhasználót érint nincs értelme. A lakóhely szerinti régióban való keresés a leghatékonyabb, ezen belül részletezheted speciálisan kiket keresel.
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2021. 10. 11. hétfő 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Tisztelt Admin.
Anya lánya pasit keres kötötségek nélkül.
Anya lánya pasit keres kötötségek nélkül.

Tisztelt Admin.
“Roma” (Gipsy) lányok magyar pasit keresnek.
“Roma” (Gipsy) lányok magyar pasit keresnek.

Szia! A lakóhely szerinti régiód topicjában célszerű keresni. Arra ügyelj, hogy anyagias hirdetés az oldalon tilos
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 30. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 30. csütörtök 12:55
Törölt felhasználó (4606452)

Sziasztok, van olyan topik, ahol akt- és félakt fotózásra kereshetek hölgyeket?
Sziasztok, van olyan topik, ahol akt- és félakt fotózásra kereshetek hölgyeket?
Szia! Koszonom a valaszod. Udv.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 09. 15. szerda 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 15. szerda 06:09

Szia! Természetesen van Budapestet ill. Pest megyét magába foglaló téma, ezen belül felesleges lenne csak bringásokra szűkíteni. A szabadban szex vagy Útitársat kereső témák is alkalmasak lehetnek- attól függően mire keresel.
Szia! Természetesen van Budapestet ill. Pest megyét magába foglaló téma, ezen belül felesleges lenne csak bringásokra szűkíteni. A szabadban szex vagy Útitársat kereső témák is alkalmasak lehetnek- attól függően mire keresel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 11. szombat 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 11. szombat 14:37
Törölt felhasználó (4608702)

Sziasztok! Van esetleg már olyan topic ahol Budapest, Pest megyei bringàsok keresnek szexpartnert?
Köszi
Köszi
Sziasztok! Van esetleg már olyan topic ahol Budapest, Pest megyei bringàsok keresnek szexpartnert?
Köszi
Köszi
Nincs okod elkeseredni, maradt még társkereső topic bőven,
A korábbiakban részleteztük mi volt a probléma a törölt topiccal. Érdemi társkeresés nem folyt, ellenben az egymással vitázók kedvelt célpontja lett. A problémás felhasználók ellen mindig is sort került moderátori intézkedésre - ez most sincs másként. Az oldal felhasználói nem arra kíváncsiak, ahogyan néhányan egymást sértegetik,szapulják.Ez független attól, hogy fórumtémában vagy esetleg képsorozat vagy videó alatti hozzászólásban történik. Mindettől függetlenül a szépvölgyis téma nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így törlésre került.Reméljük a helyszín így idővel visszanyeri korábbi színvonalát.
(Ez egy válasz qkac45 üzenetére (2021. 07. 28. szerda 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 28. szerda 15:01

Szia.
Sok Személy nevében is szólhatna üzenetem, de magam nevében kicsit drasztikus döntésnek ítélem meg a Topic bezárását. Egy hasonlattal élnék: Egy adott munkahelyen személyeskedés van, 2-3 vagy akár 4 személy kikezdi egymást, ott sem a munkahelyet függesztik fel vagy zárják be hanem a munkavállalóktól adott nemkívánatos Személyektől válnak meg. Itt sajnos kicsit másként történt ez a helyzet kezelés. Igaz ez a Topic bezárásra került, ebben már nem tudnak egymással harcolni, így kikezdték egymást más Topicban, ha azt a Topikot is bezárják lassan kifogynak az értékelhető bejegyzések is.
Üdv: Egy elkeseredett Felhasználó!
Sok Személy nevében is szólhatna üzenetem, de magam nevében kicsit drasztikus döntésnek ítélem meg a Topic bezárását. Egy hasonlattal élnék: Egy adott munkahelyen személyeskedés van, 2-3 vagy akár 4 személy kikezdi egymást, ott sem a munkahelyet függesztik fel vagy zárják be hanem a munkavállalóktól adott nemkívánatos Személyektől válnak meg. Itt sajnos kicsit másként történt ez a helyzet kezelés. Igaz ez a Topic bezárásra került, ebben már nem tudnak egymással harcolni, így kikezdték egymást más Topicban, ha azt a Topikot is bezárják lassan kifogynak az értékelhető bejegyzések is.
Üdv: Egy elkeseredett Felhasználó!
Ahogy az előző hozzászólásban kifejtettük, számos másik topicban megjelenítheted a hirdetésedet, ahol érdeklődőkre találhattok
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2021. 07. 28. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 28. szerda 10:12

Csak azért kérdeztem, mert oda szerettem voona kiírni, ha sikerül párommal kimenni oda, így viszont nem tudom, hogy el fog e jutni az üzenet azoknak akiknek szánjuk
A topic törlésének több oka is volt. Egyrészt: érdemi társkeresés gyakorlatilag már nem is folyt, csak a vitázás, személyeskedés. Másrészt, a helyszín a külön topic által túlzott figyelmet kapott, így elveszítette korábbi jellegét. Sokáig nem is engedtünk külön dogging helyszínnek saját topicot nyitni, két esetben próba jelleggel kivételt tettünk. Azonban a szépvölgyis topic ilyenformán életképtelennek bizonyult. Volt már rá példa a korábbiakban is, hogy egyes topicocat megszüntettünk. Természetesen a problémás hozzászólások folyamatosan moderálásra kerülnek, ez azonban nem oldotta meg a topic problémáját.. Aki doggingra keres, az ezzel a topic bezárással nincs büntetve, számos másik topicban hirdethet (pl partnerkereső szabadban szexhez, régió szerinti partnerkereső vagy pl kukkolás, ha nem szeretne beszállókat csak nézőket)
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 28. szerda 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 28. szerda 00:05
Törölt felhasználó (4404262)

Erre nem a topic bezárása, hanem adott felhasználók figyelmeztetése/letiltása lenne a megoldás.
Ha össze kívánjátok vonni a topicot más topic-kal, annak pedig semmi köze nincs a felhasználók veszekedéséhez.
Mindenesetre ez így furcsa megoldás azért, hogy néhány felhasználó veszekedése miatt magát a topicot (és így a többi felhasználót) büntetitek. Nem vagyok aktív ebben a topicban, csak láttam a bejegyzést, furcsa megoldás mindenesetre (és nem biztos, hogy jó példát szül)
.
Ha össze kívánjátok vonni a topicot más topic-kal, annak pedig semmi köze nincs a felhasználók veszekedéséhez.
Mindenesetre ez így furcsa megoldás azért, hogy néhány felhasználó veszekedése miatt magát a topicot (és így a többi felhasználót) büntetitek. Nem vagyok aktív ebben a topicban, csak láttam a bejegyzést, furcsa megoldás mindenesetre (és nem biztos, hogy jó példát szül)