Minden egyes szabadidős tevékenységnek nem szeretnénk külön témát nyitni, erre ott a Szabadban szexhez partnereket kereső topik, kérjük azt használd!
(Ez egy válasz Hoki74 üzenetére (2025. 10. 11. szombat 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 11. szombat 15:38

Üdv admin!
Horgászattal kapcsolatos társkeresőt szeretnék, kellemest a hasznossal. Milyen címmel lehetséges?
Köszi
Horgászattal kapcsolatos társkeresőt szeretnék, kellemest a hasznossal. Milyen címmel lehetséges?
Köszi
Üdv admin!
Köszi
Köszi
Javítva
(Ez egy válasz Vismajor56 üzenetére (2025. 09. 22. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 22. hétfő 16:56

Kedves Admin!
Nyitottam egy témát ami így jelenik meg:
"Fogyatékkal vagy testi hibával élsz de szexuálisan túlfűtött vagy, még"
Módosítanád, hogy így nézzen ki?:
Fogyatékkal vagy testi hibával élsz és szexuálisan túlfűtött vagy?
Nagyon köszönöm a segítséget!
Kedves Admin!
Szia! Létezik Külföldön élők téma, napi 4-5 bejegyzésnél nincs benne több, ezért nem kívánunk minden országnak külön témát nyitni.
(Ez egy válasz BIGDADDY87 üzenetére (2025. 08. 26. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 26. kedd 21:25

KEDVES ADMIN.!
CSAK NÈMETORSZAGI KALANDKERESŐS BLOGOT LEHETNE E CSINÀLNI?
KÖSZÖNET!
KÖSZÖNET!
KEDVES ADMIN.!
KÖSZÖNET!
KÖSZÖNET!
Szia! Létezik Swinger, klub, party topik, továbbá Programajánlat topik is, ezeken kívül a lakóhely szerinti régió topikban a legcélszerűbb hirdetni
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 10. vasárnap 08:15
Törölt felhasználó (4734119)

Hello! A témajavaslat. 'Program, rendezvény ahol összefuthatunk veletek, honnan ismerünk fel, jelszó?". Izgalmas keresgélés flörtölés es egyben tarsaságot találhatunk szinte bárhol. Kicsit kimozdit összehozza az érdeklődőket
Hello! A témajavaslat. 'Program, rendezvény ahol összefuthatunk veletek, honnan ismerünk fel, jelszó?". Izgalmas keresgélés flörtölés es egyben tarsaságot találhatunk szinte bárhol. Kicsit kimozdit összehozza az érdeklődőket
Ez a téma nem tartozik a legkeresettebbek közé, ezért nem is tervezzük külön témát nyitni neki. A szexpartner keresők kis hányada keres csak ilyen lehetőséget. Az Extrém társkereső kategóriában tudsz tehát gangbang-re és bukkake-re keresni, ezen túl a régiódnak megfelelő topicban érdemes még hirdetni.
(Ez egy válasz BeCa1 üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Admin!
Gangbang, bukkake témában lehetne nyitni?
Gangbang, bukkake témában lehetne nyitni?
Kedves Felhasználónk! Van már Nyaralás, utazás téma, a napi bejegyzések száma nem olyan magas, hogy ne lenne könnyen átlátható, így nem tervezzük kimondottan horvátországi nyaralás témakört indítani
(Ez egy válasz Dragonpower1 üzenetére (2025. 07. 29. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 29. kedd 14:39

Kedves Admin! Egy külön horvátországi csoport ott nyaralóknak és keresőknek szerintem jó lenne! Sokan mennek oda és hát tudjuk hogy mehetne a kalandozás ! Köszönöm
Kedves Admin! Egy külön horvátországi csoport ott nyaralóknak és keresőknek szerintem jó lenne! Sokan mennek oda és hát tudjuk hogy mehetne a kalandozás ! Köszönöm
Erre van külön társkereső téma Webkamerás szex. A meglévő chatszobák számát nem szeretnénk tovább bővíteni
(Ez egy válasz ChrisFatDick üzenetére (2025. 07. 13. vasárnap 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nagyon jó ötlet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 22. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 22. kedd 08:16
Törölt felhasználó (4774789)

Kifejezetten kamozást kereső tagoknak létre lehet hozni egy külön chatet?
Köszönöm , éltem a lehetőséggel!
El is követtem egy bakit, sajnos a telefon a "kenet" szót "menet" -re javította. Ha ki tudnátok javítani azt hálásan megköszönném! Üdv B. (Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2025. 07. 08. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 08. kedd 20:36
El is követtem egy bakit, sajnos a telefon a "kenet" szót "menet" -re javította. Ha ki tudnátok javítani azt hálásan megköszönném! Üdv B. (Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2025. 07. 08. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Próbaidőszakra engedélyezzük a téma nyitását, az érdeklődés függvényében meglátjuk hogyan tovább
Próbaidőszakra engedélyezzük a téma nyitását, az érdeklődés függvényében meglátjuk hogyan tovább
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 07. 08. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 08. kedd 11:06
Törölt felhasználó (4165802)

Tisztelt Admin, inditható "biztonságos szex! STD -vel rendelkezők partnerkeresője" topic?
Köszönöm válaszod!
Köszönöm válaszod!
Ahol nincs külön feltüntetve, hogy Hetero - ott bi és meleg témájú hirdetések is mehetnek. Mindössze 4 kimondottan hetero téma van, a többiben mindegyikben lehet leszbikus és bi hirdetéseket is közzétenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 07. 08. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 08. kedd 13:21
Törölt felhasználó (4662894)

Helló! Egy ilyen téma tégyleg jó lenne ! Mindenhol csak hetero alap! Leszbikus és biszex alapon is lehetne egy új téma ! Támogatom
Helló! Egy ilyen téma tégyleg jó lenne ! Mindenhol csak hetero alap! Leszbikus és biszex alapon is lehetne egy új téma ! Támogatom
(Ez egy válasz passionateguy üzenetére (2025. 04. 15. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 15. kedd 10:34

Helo! Nem volt véletlenül olyan rész régen, hogy Hármas. - Bi beszállóval"? Esetleg lehetne?
Tisztelt Admin, inditható "biztonságos szex! STD -vel rendelkezők partnerkeresője" topic?
Köszönöm válaszod!
Köszönöm válaszod!
Erre őt a fő téma https://www.goldengate.hu/forum/tema/2645-Parok-lanyok-es-sracok, ezen belül mindenki kiírja, aki fotózásra és videózásra is keres. Kevés ilyen pár van, nő pedig még kevesebb. Ezért felesleges volna erre külön témát nyitni
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 15. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 15. csütörtök 07:47
Törölt felhasználó (4776764)

Esetleg olyan téma ahol párok nők keresnek olyan személyeket akik benne lennének videók fotók kesziteseben?