tök tuti dolog,főleg vizparton fürdés de akár horgászat közben is. Na meg ha akad egy hasonló felfogásu nő is a környéken.

Ilyen kánikulában a legjobb egésznap meztelenül lenni .Még a házkörüli munka is jobban ,kellemesebben telik
Különben meg otthon miért ne? még az is aki egyébként zárkózottabb vagy prűd...hisz ott lakik és elvileg más nincs csak akit beenged

!
roger33 szerintem nagy kamu amit írtál! A vendégeknek is tetszik? Vagy azoktól nem kértél véleményt?Mert a csajoktól ezek szerint igen,ha nagy az örömük.

mi is mesztelenul vagyunk othon meg a csaladi baratok elot is es ok is

Rendszeresen meztelenül vagyok otthon,gyakran nyitott ablaknál is verem,a szemben lévő fodrász szalonban dolgozó csajok nagy örömére

különben is 28 fk van a lakásban, ha lehet még egy réteg bőrt is lehúznék magamról
Én is sokat vagyok meztelenül itthon,de nekem gyakran van közbe merevedésem. másnál is így van ez?
Nem a ruha teszi az embert ! De ha fel kell magárahúzni valamit :akkor az egy punci legyen !

különben meg miben legyek otthon? Otthonkában?
na neeee....

Az én párom miért nem ilyen?
végrecsend itthon és meztelenül lehetek a lakásban
Hát ja......
Sajnos az én szomszédaim se ilyenek...bár ki tudja...ők se tudják rólam...
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 02. csütörtök 13:46

Látom ,itt olvasgatom,hogy azért nagyon sokan vagyunk ide haza meztelenek .A mig nem volt net addig én ilyet nem tudtam ,hogy mások is ,és hogy ilyen sokan szeretjük a meztelenséget .Itt a környezetem nem tudok hasonlo meztelenkedő családot .
Látom ,itt olvasgatom,hogy azért nagyon sokan vagyunk ide haza meztelenek .A mig nem volt net addig én ilyet nem tudtam ,hogy mások is ,és hogy ilyen sokan szeretjük a meztelenséget .Itt a környezetem nem tudok hasonlo meztelenkedő családot .
Én most is meztelenül vagyok itthon
dehát 31 fok van és miért is ne tenném, mellesleg a férjem sem hiszem hogy bosszus lenne miatta

Mázlista! Milyen most Akali? A megnyitás éve óta nem voltam,akkor még elég kezdetleges volt minden...Valószínűleg idén is kihagyom,talán majd Berény (az is augusztusban) ,na és persze a SZIKI
,de hogy ne legyek teljesen off
(bár erről már elég sokat írtam) ,itthon MINDIG (télen-nyáron) egy szál "mosolyban" vagyok (a vendégeim is többnyire olyanok,hogy nem kell felöltöznöm,sőt általában ők is levetkőznek
) ,úgyhogy én is csak akkor öltözöm fel (és akkor sem szívesen
) ,ha valami "halaszthatatlan" dolgom akad...Nem is értem,mások hogy bírják otthon felöltözve...
(nálam nincs légkondi,de nem is hiányzik...
) .
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 01. szerda 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 01. szerda 17:27

Törölt felhasználó (16046)
VIP

Péntek óta egyedül vagyok itthon, és hát gyakorlatilag csak akkor van rajtam valami, amikor elmegyek itthonról. Bár most akkor sem volt, mert leugrottam akaliba nudizni.

Péntek óta egyedül vagyok itthon, és hát gyakorlatilag csak akkor van rajtam valami, amikor elmegyek itthonról. Bár most akkor sem volt, mert leugrottam akaliba nudizni.

Szerencsére hétfő délutántól ugy alakultak a dolgok ,hogy csak ketten maradtunk itton a párommal ,Amikor valahova elkel szaladni ,csak akkor van ruha rajtam