mi is csakis meztelenül vagyunk otthon a párommal.föleg most hogy ilyen fincsi az idő
Én meztelenül vok most itthon. És szeretek úgy aludni.
Nekem szinte minden barátnőm bugyiban alszik. Rám néztek ferdén, amikor én mondtam, hogy én nem... :S
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 21. vasárnap 19:53

Van olyan nő aki bugyiban és melltartóban alszik? Ez olyan mint az amerikai szexfilmek, ahol bugyiban kefélnek....
Én meg pucéran alszom.
Én meg pucéran alszom.
Van olyan nő aki bugyiban és melltartóban alszik? Ez olyan mint az amerikai szexfilmek, ahol bugyiban kefélnek....
Én meg pucéran alszom. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 21. vasárnap 19:44
Én meg pucéran alszom. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)

Én különösen élvezem, ha meztelenül lehetek itthon. Szerencsére a szüleim és közöm sem voltak soha tabuk, mindenki mászkált a másik előtt meztelenül, ami szerintem nagyon is jó. Nekem valahogy ez olyan, hogy nincsenek titkaink egymás előtt. Előbb tudtam, hogy mi a különbség a fiú és a lány között, mint a többiek.
Éjjel is, ha alszom, akkor bugyi és melltartó nélkül teszem azt, tehát a pizsamám alatt nincs semmi.

Én különösen élvezem, ha meztelenül lehetek itthon. Szerencsére a szüleim és közöm sem voltak soha tabuk, mindenki mászkált a másik előtt meztelenül, ami szerintem nagyon is jó. Nekem valahogy ez olyan, hogy nincsenek titkaink egymás előtt. Előbb tudtam, hogy mi a különbség a fiú és a lány között, mint a többiek.
Éjjel is, ha alszom, akkor bugyi és melltartó nélkül teszem azt, tehát a pizsamám alatt nincs semmi.

Nagyon jó, hogy még mindig ilyen jó kánikula van , és lehet meztelenül lenni egésznap.
Mi most is meztelenül vagyunk itthon
Mint mindég, mikor ketten vagyunk!!

ilyen melegbe nem is vagyunk másba itthon csak meztelenül
Én is hanyagolnám a ruhát,de mindig jön valaki,vagy nekem kell mennem..nem gyöznék öltözni,vetközni.)))
Én is elhatároztam,hogy nem fogok felvenni gatyát ha jön valaki.Mikor hazaérek rögtön ledobom az alsót,eddig ha kopogtak felvettem valamit,ezután nem teszem.Majd leírom a hatást....

Azelőtt bezártama kaput, ha otthon voltam, mert mindig meztelenül közlekedtünk a párommal. Most már nem zavar, bárki jöhet, ha nem teszik és nem akar csatlakozni, legfeljebb elmegy. 9O százaléka a vendégeknek elfogadta és velünk füdőzik és napozik meztelenül.
azért biztos van aki leskelődik.de a páromnál i meztelenek vagyunk ő pedig csak a 2-.on lakik
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2011. 07. 10. vasárnap 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ohh akkor nem sok kíváncsi szem pár les titeket
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2011. 07. 10. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)

én a 7.en lakom
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2011. 07. 09. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze ha 4. emeleten lax engem se érdekelne
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2011. 07. 08. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 08. péntek 16:37

ilyen melegben ez a leg jobb.mi igy csináljuk itthon.és nem érdekelnek a szomszédok
ilyen melegben ez a leg jobb.mi igy csináljuk itthon.és nem érdekelnek a szomszédok
ez nem "cucc" kérdése.
csak nem vagyunk egyformák.
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2011. 07. 07. csütörtök 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 07. csütörtök 18:51
csak nem vagyunk egyformák.

Nem tudjuk ebben mi a nagy cucc, mi odahaza, szinte mindig pucéron vagyunk.
én is szeretek meztelenkedni itthon.
Nem tudjuk ebben mi a nagy cucc, mi odahaza, szinte mindig pucéron vagyunk.
most hogy már fincsi meleg van mi mindig igy vagyunk otthon