Fejér megyei nőt keresek, aki szereti a szexet menstruáció alatt!
Duci feleség dugására keresünk egy 40 körüli,ápolt,nemdohányzó,nyaláscentrikus pasit,péntek késő estére. Ha nem zárkózol el az enyhe bisex dolgoktól az még jobb. Nagyobb,vastag intim méretű pasit keresünk,aki több menet is bír.
Cuckold,blowbang,wifesharing,fisting,creampie dolgokra.
Cuckold,blowbang,wifesharing,fisting,creampie dolgokra.
Terhes lányt keresnénk akár párjával is
Miskolcon keresek pisisexhez partnereket
Sziasztok. Párral ismerkednék ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!
Öklözhető hölgy van itt vagy pár, esetleg shemale? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Helyem nincs! Autós kaland is bejön!
A hétvégén lesz valaki Romhányban a rendezvényen? Lányok, párok? Privátban írj
Sziasztok! Szeged és környékén pisi szexre keresek partnert.
Egészséges diszkrét vagyok.
Egészséges diszkrét vagyok.
Sziasztok! Párokat keresünk rosszalkodásra!
Fontos hogy hellyel rendelkezzen mert nálunk sajnos nincs.
Izmosabb kigyúrt pasik akár 3asra is jelentkezhetnek!

Fontos hogy hellyel rendelkezzen mert nálunk sajnos nincs.
Izmosabb kigyúrt pasik akár 3asra is jelentkezhetnek!

Van itt hölgy, aki levené előttem a bugyiját, hogy beleverjem? Vagy pohárba pisil és megitatná velem!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Aktív férfit keresek , heti egy alkalommal használhatsz kedved szerint
Sziasztok! Megpróbálom a lehetetlent. Kecskeméti Korban hozzám illő hölgy társaságát keresem hosszú távra. Lehetőleg olyat keresek, aki hozzám hasonlóan szintén magasabb libidóval rendelkezik. Én 37 éves, 171 cm magas, átlagos testalkatú férfi vagyok. Kitartó. Imádom a csikló orgazmust. Nyitott vagyok szinte bármire.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Hölgy, vagy pár lábait, talpát nyalogatnám, biszex SUB-ként.
Sziasztok, Ma a Balaton közepén minden lehet, de semmi sem kötelező-
Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra, szájba élvezéssel.........
Lakk bőr gumi szerető párt keresek
Gangbang ribit keresek, vagy ilyen hölgy tagú párt! Akár hosszú távú kapcsolatra is!
Debreceni 50 felettii elhanyagolt nöket keresek . Maximális diszkréciot adok de el is várom
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ha lehet ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !//////)()()(