Sziasztok. Mai nap Budapesten hölggyel párral találkoznék. 40-éves pasi vagyok.
Igazán extrém perverz szexre keresek lehetőséget!
Olyan nőt keresek, aki szereti ha dugás közben a fejét a wc-be nyomják, és szereti a hasonló dolgokat.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is vannak e erre nyitott párok itt akiknek lenne helyuk is s tudnanank fogadni? Utazni tudnek tav nem lenne gond!
Olyan lányt keresek aki kiprobálná rajtam az öklözést .Fiatal vagyok sportos ,mások szerint helyes.Izgatja a fantáziám,de erre nem egyszerű part ert találni.Helyileg Kecskemét,de utazni tudok.Köszönöm ha elolvastátok.
Sziasztok! Hölgyet keresek, vagy párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsod megyében. Ideális lenne ma, vagy holnap délután/este megbeszélés szerint, ha van olyan, aki komolyan partner ebben.

Gyereket szeretnél, de nincs kitől? írj!
Sziasztok!
2 olyan srácot/férfit keresek akkikkel össze tudunk hozni egy 3 fős gangbang teamet! Szigorúan Hetero alapokon. Legyél igényes, és sportos. Keress itt úzenetben.
2 olyan srácot/férfit keresek akkikkel össze tudunk hozni egy 3 fős gangbang teamet! Szigorúan Hetero alapokon. Legyél igényes, és sportos. Keress itt úzenetben.
Sziasztok.
Bugyi fetish előnyben. Párosunk férfi tagja vagyok. Párom tegnap rosszalkodott de a bugyit nem vette le. Így azt a “büntetést” találtam ki neki, hogy egy szimpatikus bugyi kedvelő srácot keresek , akihez oda kell majd mennie (velem) és a szoknya alól ott helyben kell levenni a bugyiját és átadnia a kiválasztott srácnak. Túl extreme- nek nem nevezném de társkeresős topikba nem találtam bugyisat. Mondtam neki hogy NE szép stb…. bugyit hanem egy teljesen hétköznapit amit viselni szokott mert úgy életszerű legjobban. Ehhez keresnék ( képpel) szimpatikus személyt
Bugyi fetish előnyben. Párosunk férfi tagja vagyok. Párom tegnap rosszalkodott de a bugyit nem vette le. Így azt a “büntetést” találtam ki neki, hogy egy szimpatikus bugyi kedvelő srácot keresek , akihez oda kell majd mennie (velem) és a szoknya alól ott helyben kell levenni a bugyiját és átadnia a kiválasztott srácnak. Túl extreme- nek nem nevezném de társkeresős topikba nem találtam bugyisat. Mondtam neki hogy NE szép stb…. bugyit hanem egy teljesen hétköznapit amit viselni szokott mert úgy életszerű legjobban. Ehhez keresnék ( képpel) szimpatikus személyt
Budapest és Pest megye körzetében tudsz titkos extrém perverz szexet, ne tétováz írni nekem!
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Imádom az extrém dolgokat
Bizonyos határokon belül.

Bizonyos határokon belül.
Keresek egy párt hogy házibarátja legyek minden jóra akár subként is irj ha érdekel.
Én egy 38 éves 180cm magas 105kg vagyok.
14 4es farkam.bi uni srác vagyok.
Szeretek szopni szopatni dugni is lehet.imádok nyalni is
Lehetsz aktiv domináns is lehetsz pasziv is.minden érdekel ami mindhárom félnek jó.
irj privátba.
Szolnok vagy Budapest vagy a kettő között.
Helyem nincs kocsim van.
Én egy 38 éves 180cm magas 105kg vagyok.
14 4es farkam.bi uni srác vagyok.
Szeretek szopni szopatni dugni is lehet.imádok nyalni is
Lehetsz aktiv domináns is lehetsz pasziv is.minden érdekel ami mindhárom félnek jó.
irj privátba.
Szolnok vagy Budapest vagy a kettő között.
Helyem nincs kocsim van.
Párral ismerkednék. Amit szeretnék, hogy végignézném ahogy dugtok és ha jól teleélvezted a hölgy punciját vagy seggét, utánna alaposan kinyalogatnám belöle az összes spermát. Diszkrét helyem van, csütörtök délelött.
Sziasztok - adatlapom alapjàn keresek kemèny dugàst kedvelő hölgyeket, pàrokat! Olvass mielőtt üzenetet írsz.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Titkos extrém perverz szexre keresek lehetőséget!
Hali. Egy olyan párt keresnék a mai napra akik együtt leszopnák a farkincámat . Ehhez keresnék egy megfelelő jófej párt akiket kimondottan izgatna egy ilyen felállás. A többit privátban .