ki probálna műpuncit,farokpumpát,makkvibrátort?
Miskolcon nézd meg hogy verem ki.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Budapest vagy vonzáskörzetében keresnék párt, ahol az aktus után tisztára nyalhatnám a hölgy spermás punciját.
Én egy 45 éves, rendezett körülmények között élő heteró, ám ezzel a kis biszexuàlis fantáziával rendelkező férfi vagyok.
Ha van esetleg valami ilyesmi fantáziátok nektek is, akkor keressetek.
Az is izgatna, ha a hölgy esetleg a férje farkát a számba tenné, és csókolóznának közben, míg nekem szopnom kellene
Én egy 45 éves, rendezett körülmények között élő heteró, ám ezzel a kis biszexuàlis fantáziával rendelkező férfi vagyok.
Ha van esetleg valami ilyesmi fantáziátok nektek is, akkor keressetek.
Az is izgatna, ha a hölgy esetleg a férje farkát a számba tenné, és csókolóznának közben, míg nekem szopnom kellene

Most a hosszú hétvégén, 40-60 év közötti, hellyel rendelkező, férfias partnert kedvére lennék. wave
Írj és érezzük jól egymást.
Írj és érezzük jól egymást.

Sziasztok..
Kemény mélytorkozást kedvelő
Nőt vagy Párnak- a hölgytagjának a száját basznám habosra..
Kemény mélytorkozást kedvelő
Nőt vagy Párnak- a hölgytagjának a száját basznám habosra..

Ma éjjel Aktív perverz bika ???
Miskolci pár ahol ketten szopnának engem ?
Titkos extrém perverz szexre lehetőséget keresek! Nem beszélni, csinálni!
Sziasztok! Miskolc és környékén párhoz csatlakoznék, akár aki errefelé tölti a hosszú hétvégét? Ha valaki komolyan gondolja, írjon üzit! Szép napot!

Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel párral, Siófok vagy balaton bár hol!
Maszti,autós szex,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
Maszti,autós szex,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
Extrém társkereső? Hm
Hiányzik az izgalom? Az exrém szex?
Jelentkezz nálam mire vágysz.
Össze hozzuk még ma ha gondolod
Hiányzik az izgalom? Az exrém szex?
Jelentkezz nálam mire vágysz.
Össze hozzuk még ma ha gondolod

Sziasztok!Olyan Hölgyet,lányt keresek,aki szereti a szexet"megfűszerezni"segédeszközös játszadozással is.Független férfiként a hely és játékszerek adottak,de ha van kedvenced,nyilván hozhatod azt/azokat is magaddal.
Sziasztok. Székesfehérvári Cd vagyok. Aktív bikákat keresek egy kis huncutkodásra, akár szabadban is. Vagy egy jó gangbanget is szívesen kipróbálnék. bár azt meg is kellene szervezni valahogy.
Sziasztok.
Bugyi fetish előnyben. Párosunk férfi tagja vagyok. Azt az izgalmas feladatot találtam ki az én kis páromnak, hogy egy szimpatikus bugyi kedvelő srácot keresek , akihez oda kell majd mennie (velem) és a szoknya alól ott helyben kell levenni a bugyiját és átadnia a kiválasztott srácnak. Túl extreme- nek nem nevezném de társkeresős topikba nem találtam bugyisat. Engem izgat a dolog és kizárólag olyan partnert szeretnék aki imádja a használt bugyikat . Ehhez keresnék ( képpel) és egy normális testalkattal szimpatikus személyt.
+ van egy bugyi amit NEM vettek át a megadott helyen. Ezt bi srác kérte. Össze van puncizva és faszozva is ( erről képet is küldünk majd a kiválasztott srácnak hogy izgalmasabb legyen .Ezt egy általam megadott helyre kiteszem. A kiválasztott személy elmegy érte elveszi és övé. Utána majd egy képet küldhet mit kezdett vele. Köszi
Bugyi fetish előnyben. Párosunk férfi tagja vagyok. Azt az izgalmas feladatot találtam ki az én kis páromnak, hogy egy szimpatikus bugyi kedvelő srácot keresek , akihez oda kell majd mennie (velem) és a szoknya alól ott helyben kell levenni a bugyiját és átadnia a kiválasztott srácnak. Túl extreme- nek nem nevezném de társkeresős topikba nem találtam bugyisat. Engem izgat a dolog és kizárólag olyan partnert szeretnék aki imádja a használt bugyikat . Ehhez keresnék ( képpel) és egy normális testalkattal szimpatikus személyt.
+ van egy bugyi amit NEM vettek át a megadott helyen. Ezt bi srác kérte. Össze van puncizva és faszozva is ( erről képet is küldünk majd a kiválasztott srácnak hogy izgalmasabb legyen .Ezt egy általam megadott helyre kiteszem. A kiválasztott személy elmegy érte elveszi és övé. Utána majd egy képet küldhet mit kezdett vele. Köszi
Nagyon izgat a tejjel telt, eres cici szopása. Ha ilyen hölggyel tudnék találkozni, az egy orgazmus lenne nekem. Akár minden egyéb érintkezés nélkül csak szopi.
Sziasztok.
Olyan párt keresek ahol mindkét felet lehet szopatni.
Továbbá pisi szexre is keresek lányt,párt.
Olyan párt keresek ahol mindkét felet lehet szopatni.
Továbbá pisi szexre is keresek lányt,párt.
Ismerkedés beszélgetés persze a szexről szívesen szopatnék esetleg csak nézném párok is balatonlellén v környékén
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Ismerkednék olyan párral akiket izgatna ha nézném őket szeretkezés közben és élvezés után a hölgy spermás punciját fenekét kinyalhatnám ! Nagyon régóta vágyom erre ! Szeretném érezni egy kíelégült hölgy nedveit a spermával keveredve!