Szegeden keresek bi pátt vagy férfit ma estére!
Izgalmas extrém perverz szexre keresek lehetőséget!
Keresünk idősebb urat, hölgyet, vagy párt, akiket érdekelné, ha a barátnőmmel extrém dolgokat játszanánk és azt nézhetnék.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pi alfsi szex anál szex spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat !!
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Csak szegedi pasi-k segítségét kérném egy extrém vágyam megvalósításában. Privát üzenetben többet!
Nyitott bevállalós tapasztalt Dom férfiként, nyitott bevállalós párokkal ismerkednék.
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Üdv
Van itt olyan hölgy akit izgatna szexi képek készítése?Vannak új fehérneműim,harisnyáim.Kitalálhatnánk valami témát,akár izgalmas helyszínt és egy jó fotó sorozatot készítenénk.Ha lenne rá jelentkező akkor privátban egyeztessünk.
Van itt olyan hölgy akit izgatna szexi képek készítése?Vannak új fehérneműim,harisnyáim.Kitalálhatnánk valami témát,akár izgalmas helyszínt és egy jó fotó sorozatot készítenénk.Ha lenne rá jelentkező akkor privátban egyeztessünk.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is! vannak e erre nyitot parok itt?
Rengeteg előnedvvel/spermával rendelkező 50 alatti pasit szopnék. 53 éves férfi vagyok.
Somogy - Kaposvár?
Bi-passziv jótestű jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wc-ben bárhol!
Lányok? Párok? Fiuk?
Bi-passziv jótestű jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wc-ben bárhol!
Lányok? Párok? Fiuk?
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Sziasztok ! SUB (alárendelt) beállítottságú hölgyet keresek extrémebb együttlétekre !
A nick nevem és az adatlapom szerint ismerkednék Tolna megyében. Helyem van.
Sziasztok!
Új vagyok itt, hol tudok privátban írni? (Ez egy válasz PlayfulPair üzenetére (2026. 03. 17. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 17. kedd 22:58
Új vagyok itt, hol tudok privátban írni? (Ez egy válasz PlayfulPair üzenetére (2026. 03. 17. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Most péntek (2026.03.20.) délutánra keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most péntek (2026.03.20.) délutánra keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Kedves hölgyeim!
Igényes, ápolt, gyakorlattal rendelkező férfiként keresek szintén ápolt hölgy partnereket, akik kedvelik az olajos fistinget.Diszkréció adott, itt az oldalon szívesen várom az üzeneteiteket!
Amennyiben párban vagytok, kizárólag a párotok tudtával,esetleg részvételével.
Üdv!
Igényes, ápolt, gyakorlattal rendelkező férfiként keresek szintén ápolt hölgy partnereket, akik kedvelik az olajos fistinget.Diszkréció adott, itt az oldalon szívesen várom az üzeneteiteket!
Amennyiben párban vagytok, kizárólag a párotok tudtával,esetleg részvételével.Üdv!
Szia
(Ez egy válasz Andy222 üzenetére (2026. 03. 17. kedd 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 17. kedd 17:35
Hello 23 éves vagy passzív szűz vagyok szeretek tangákat hordani szeretnék cock chastyt is hordani kicsit perverz vagyok amolyan daddy es sissy lánya aktust képzelek el mindig irjatok szivessen!

mendez23

agag