Sziasztok! Tabus szexre kereseek, lányt, párt, ! A
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Mindenevő vagyok!!!!
Budapesten keresek bisex pasit ill párt akik tagitanak szűk formás popom
Sziasztok! Budapesten keresek 50 év alatti jelentkezőket, akik körbeállnának, megszopatnának és sorban, egymás után telepumpálnák a számat spermával. Minden kemény faszt alaposan megfejek! A XVII. kerületben, sötétedés után, kint a szabadban, egy fákkal, bokrokkal takart, félreeső helyen, Lenyelném mindet! Szexis női ruhában, combfixben, hosszú szárú, tűsarkú csizmában, nagy szilikon mellekkel és szopómaszkban lennék. A jelentkezőknek szívesen és gyakran szerveznék ilyen bulit, ameddig elég jó idő van hozzá. Utána meg meglátjuk, hátha akad majd valakinél hely a hidegebb időkre. Ha esetleg betegségtől tartanátok, akkor megnyugtatásul jelzem, hogy PREP-et szedek megelőzésképpen. Várom a sok jelentkezőt, azután, ha összegyültünk páran, megbeszélünk egy pontos időt és helyet. Teljesen ingyenes program!
idősebbek, 70 felettiek előtt meztelenkednék, maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.
Azt én is keresek!
(Ez egy válasz boka19 üzenetére (2026. 04. 11. szombat 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 11. szombat 19:54
Perverz nem hétköznapi szexre keresek lányokat, asszonyokat, párokat, transzi csajszikat!
Perverz nem hétköznapi szexre keresek lányokat, asszonyokat, párokat, transzi csajszikat!
Kecskeméti börrajongó nőt vagy párt keresek.
Extrém perverz nem hétköznapi bizar szexre keresek lehetőséget!
Sziasztok tolna Bács Fejér Baranya Somogy megye taliznek sok minden érdekel szexben kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra írj privát kukkolnek érdekel használt női fehérnemű lábbeli harisnya zokni
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Nőt keresek seggnyalásra, amit viszonoznák én is!
Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Idős Sub hölgyet keresek.Baranya
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Sziasztok.
Extrém kinézetű,kissé macsós pasi bejön valakinek?
Hölgyek,párok társaságát keresem.
Extrém kinézetű,kissé macsós pasi bejön valakinek?
Hölgyek,párok társaságát keresem.
Sziasztok én szívesen ismerkednék veletek folytassuk privin
(Ez egy válasz romapar88 üzenetére (2026. 04. 10. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
50+/186/100 Budapesti férfias férfi (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
kecskeméti perverz nőt vagy párt keresek.
Sub Hölgyet keresek !
Roma milf keres titkos szeretőt.
Keresek hölgyet/párt akit izgatna ha beleélveznék a hölgy fehérneműjébe!
Kifejezetten izgatnak idősebb hölgy intim darabjai! BP-n, keress bátran!
Kifejezetten izgatnak idősebb hölgy intim darabjai! BP-n, keress bátran!

mendez23

jópicsa
Walleria