Sziasztok, olasz kiruccanáshoz keresek hölgyet, több napos programra.
Csütörtökön megy valaki Révfülöp felé???
Csütörtökön dél körül útitársamat keresem Budapestről - Kecskemétre, délután Kecskemétről - Budapestre!
Héviz - Keszthely - Bp Ma este, éjjel, magányosan autózom... társulnál?

Sziasztok 39 éves pasi vagyok szerda délután Miskolc Budapest vonalon utazok, ki tart velem?Nő lány asszony?
irj privire

Csütörtökön napközben megyek Szegedről Budapestre autóval, illetve még aznap este 11 után visszafele is. Keresném hölgy/hetero pár utastársa(i)mat.
Érdeklődni privátban
Érdeklődni privátban
Sziasztok!!!Ma délelőtt Barcs-Kaposvár útvonalon valaki?
Sziasztok.
Budapest és 150km és körzetében lányt/bot szívesen elviszek bárhová..
Kis kézimunkaert cserébe ha többet szeretnél lehet több is. Írj privát.
Budapest és 150km és körzetében lányt/bot szívesen elviszek bárhová..
Kis kézimunkaert cserébe ha többet szeretnél lehet több is. Írj privát.
Budapest - Bécs - Budapest útvonalra utitársat keresek, vagy útközben Párhoz, hölgyhöz beszállnék
Minden megoldás érdekel
júni 10

Minden megoldás érdekel

Máteszalkárol Budapestre indulok ma delben Lamborgini cabrioval bárkit szivesen elviszek
2018 06. 14-15 Kapuvár-Győr - Bp (csak oda) útvonalon közlekedem, amihez női útitársam keresem. 1-2 nap múlva vissza útra is . 06. 15-16.
Sziasztok!
Jövő hétvégén megyek Németországból,Győrbe.
Nincs valaki,aki szeretne velem tartani. Egyedül unalmas.
Üdv mindenkinek
Jövő hétvégén megyek Németországból,Győrbe.
Nincs valaki,aki szeretne velem tartani. Egyedül unalmas.
Üdv mindenkinek
Holnap 17:00 korul veszprem-keszthely kozott valaki?
Szia // ÚJ KÉPEK //
PÁROKAT / LÁNYOKAT / NŐKET KERESEK
Rólam: 24 éves, sportos srác vagyok, kék szem barna haj, extra vastag intim méret // 21cm//
180 magas 82kg, káros szenvedélyektől mentes vagyok...... de nem zavar ha dohányzol =) :... nyes
írj itt vagy skypen
Rólam: 24 éves, sportos srác vagyok, kék szem barna haj, extra vastag intim méret // 21cm//
180 magas 82kg, káros szenvedélyektől mentes vagyok...... de nem zavar ha dohányzol =) :... nyes
írj itt vagy skypen
Sziasztok ! Szombati swinger bulihoz szexéhes útitársat keresek ...
Holnap delelott indulok Budapestrol SZABOLCSBA 2személyes cabrioval szivesen elviszlek ..irj
Sziasztok!
Pènteken kb 16:00 körül indulok Szekszárdról Pesre!
Ha van lány, vagy pár, aki jönne, szívesen elviszem!
Pènteken kb 16:00 körül indulok Szekszárdról Pesre!
Ha van lány, vagy pár, aki jönne, szívesen elviszem!
Sziasztok
180 magas 82kg, káros szenvedélyektől mentes vagyok...... de nem zavar ha dohányzol =) :...
írj itt vagy skypen
180 magas 82kg, káros szenvedélyektől mentes vagyok...... de nem zavar ha dohányzol =) :...

írj itt vagy skypen
Sziasztok 39evea pasi vagyok holnap delbe Gödöllőről miskolc ra utazok ki tart velem?irj privirre
Sziasztok, keresem partnerem.
Komolyabb elvárásaim nincsenek.
Kérlek ha írsz akkor egy kis bemutatkozó szöveggel kezd, illetve megkérek mindenkit akinek privát a képei esetleg nincsenek, az ne is írjon annak nem fogok válaszolni sem!
Diszkréció adott, és elvárt.
Sülysáp,Gyömrő,Budapest és környékeiről keresem partnerem!
18years!
Komolyabb elvárásaim nincsenek.
Kérlek ha írsz akkor egy kis bemutatkozó szöveggel kezd, illetve megkérek mindenkit akinek privát a képei esetleg nincsenek, az ne is írjon annak nem fogok válaszolni sem!
Diszkréció adott, és elvárt.
Sülysáp,Gyömrő,Budapest és környékeiről keresem partnerem!
18years!