Sziasztok. Minden pénteken Svájc- Magyarország,vasárnap Magyarország- Svájc vonalon gurulok. Hölgy illetve pár társaságát keresem a hölgy örömére. Priv.üzenetet várok. Köszönöm. Sziasztok.
Az elég jól hangzik
(Ez egy válasz Maspalomas2021 üzenetére (2022. 09. 24. szombat 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 24. szombat 08:21

Rovinj Punta Kriz Augusztusban voltunk. Kb 2OO-n voltunk a parton. Jövő nyáron megint megyünk.
Jövő hét keddre/ szerdára (kedd estet is beleértve) (okt 4/5) keresek hölgyet, hölgyeket, esetleg barátnőket akik szívesen élveznének egy 5 csillagos wellness szálloda luxus lakosztalyat a Balatonnál, egy igényes 40es férfivel. Kérlek privátban írj.
Wellness kikapcsolódáshoz utitársat keresek. Privát választ kérek.
Sziasztok
Október 3.-án valaki Győrből kb 14:00 órától megy Debrecen felé?
Illetve olyan 22:00 körül vissza Győrbe?
Október 3.-án valaki Győrből kb 14:00 órától megy Debrecen felé?
Illetve olyan 22:00 körül vissza Győrbe?
Hölgy útitárs? Egy jó beszélgetés, minden további nélkül...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 24. szombat 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 24. szombat 13:55
Törölt felhasználó (4665492)

Sziasztok, ma este Eger - Pécs útvonalon szívesen megpihennék, hosszabb távú barátság alapjaként kötetlenül. Leginkább bi, vagy bi érdeklődésü Párnál, esetleg srácnál. Privátban elérhető vagyok.
Sziasztok, ma este Eger - Pécs útvonalon szívesen megpihennék, hosszabb távú barátság alapjaként kötetlenül. Leginkább bi, vagy bi érdeklődésü Párnál, esetleg srácnál. Privátban elérhető vagyok.
Rovinj Punta Kriz Augusztusban voltunk. Kb 2OO-n voltunk a parton. Jövő nyáron megint megyünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 21. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 21. szerda 11:53
Törölt felhasználó (4658943)

Szerintetek hol van a legjobb nudi/Swinger partszakasz(strand???
)Légyszí írjátok neg nekünk,hogy nektek melyik tetszett a legjobbanés hogy kb hanyan voltak azona part szakaszon
KÚLFÖLD
)Légyszí írjátok neg nekünk,hogy nektek melyik tetszett a legjobbanés hogy kb hanyan voltak azona part szakaszon
KÚLFÖLD
Sziasztok. Koversada, azon belül a sziget.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 21. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 21. szerda 11:53
Törölt felhasználó (4658943)

KÚLFÖLD
KÚLFÖLD
Sziasztok, ma reggel Kaposvár-Eger útvonalon útitárs? Vagy esetleg útközben, szívesen megpihennék hosszabb távú barátság alapjaként, kedves bi Pàrnál, vagy bi srácnál. Többit privátban.
Nem küldte el???
KÚLFÖLD
KÚLFÖLD
Sziasztok! Október 6-9 ig szlovéniai utazáshoz kirandulashoz keresek egy kedves hölgyet aki velem tartana.az utat én allom.Igényes jó megjelenésű nyitott férfi vagyok.
Sziasztok! Október 6-9 ig szlovéniai utazáshoz kirandulashoz keresek egy kedves hölgyet aki velem tartana.az utat én allom.Igényes jó megjelenésű nyitott férfi vagyok.privatba kernek választ.
Sziasztok Balassagyarmatról megyek Egerszalókra a Salirisbe csütörtökön reggel délután jövök vissza hölgyet párt szivesen elviszek magammal
Sziasztok. Szeptember 20. és október 18. között Bukarestben leszek. Hölgyek, esetleg párok?
Sziasztok! Október 6-9 ig szlovéniai utazáshoz kirandulashoz keresek egy kedves hölgyet aki velem tartana.az utat én allom.Igényes jó megjelenésű nyitott férfi vagyok.
Wellnes kikapcsolódáshoz utitársat keresek. Privát választ kérek.
Hölgyet keresek welnes hétvégre.Természetesen állom az egészet.
Kamu adatlappal nem sok esély van rá!