Sziasztok!Elhanyagolt,kíváncsi,vastagfaszú kamionos férj vagy srác aki Tatai pihenőnél megáll??Adatlapot olvasd,privàt üzenet!!
Te egy akkora kamugép vagy! Írogatsz mindenhova. Szerintem te egy kiéhezett pasi vagy, aki így szereti verni a répát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 14:41

Törölt felhasználó (1308722)

Sziaztok,,,,,Aki engem eddgi vitt autóval attól mindig spermásan száltam ki....Csöpögött rólam minden honnan...........Erika....
Sziaztok,,,,,Aki engem eddgi vitt autóval attól mindig spermásan száltam ki....Csöpögött rólam minden honnan...........Erika....
Linz-Győr útvonalon ma délután... 30 as pasi vagyok.
Sziasztok
Péntek este München-Veszprém vonalon valaki...
???
Péntek este München-Veszprém vonalon valaki...

Sziasztok Ma Bp - Bekescsaba es este vissza. Valaki holgyek parok?
Udv Tibi
Udv Tibi
Hali.. Nèmet. O valaki.. Valakik? Bp felè
Ma Budapest-Füzesabony-Hajdúszoboszló útvonalon szóló hölgy?
Mezőkövesd-Budapest útvonalon,hölggyel ismerkednék!
Csákvár, Székesfehérvár közeléből lányokat, párokat keresek, akiket nézhetnék szex közben. Vagy beszállnék a hölgy örömére.
Holnap Miskolc Budapest Hegyeshalom Bécs linz passau útvonalon utazom .ha valakit érdekel belső üzenetet írjon
Elhanyagolt,vadtagfaszú,kívàncsi kamionos srác v nòs pasi aki jár Tatán?Egyoldalúan szopnék végig...adatlapot olvasd!Diszkréció adott,elvárt!Privát üzenet!
Kecskemét-Debrecen-Nyiregyháza utvonalon utazom ha valakit érdekel irjon és megbexéljük
07.10-én kora délután Dunaújváros-Tata útvonalon utazom. Ha valaki szeretne velem tartani, privát üzenetben keressen.

délutánra valaki szex program? Pest megye, Maglód, Üllő, Vecsés 17ker környéke?
Sziasztok! Négy 30-as srác meghívna kedves, fiatal hölgyeket Horvátországba (is) nyaralni, saját hajón hajókázni, stb. Semmi sem kötelező, de ha sakkozással szeretnénk tölteni az időt, akkor nyilván nem itt keresnénk társaságot. Nincs szükségünk továbbá mosolyogni nem képes hisztérikákra, hivatásosokra, üresfejű topmodellekre. Ha érdekel, írj/írjatok egy pár sort az nxdchw@gmail.com-ra néhány jó minőségű fénykép kíséretében. Diszkréció és igényesség elvárt és adott. Az utazás augusztusban lenne.
Sziasztok!
Nem nagy táv, de napi szinten Várpalota-Veszprém útirányon járok autóval dolgozni. Lányok-asszonyok, ha ti is melóba mentek, és unjátok a buszozást, lehet szó közös utazásról, illetve másról is
Ha érdekel, keress üzenetben
Nem nagy táv, de napi szinten Várpalota-Veszprém útirányon járok autóval dolgozni. Lányok-asszonyok, ha ti is melóba mentek, és unjátok a buszozást, lehet szó közös utazásról, illetve másról is

Ha érdekel, keress üzenetben

Július 1-én Győr-Tatabánya-Győr útvonalon keresek szexéhes hölgyet autós szexre!
SZIASZTOK bp 15ker EN EGY PERVERZ PASIKA VAGYOK 35.182.76.16 CM ES FAROKKAL !!!!NAGYON IMADOK SZOPNI BONYALLAL KETPOFARA SZAMBA ELVEZHETSZ!!!!!!!!IMADOK SZOPNI MEG TUDOK IS MELYTORKOSAN IS!!!!!
Székesfehérvár közeléből lányokat, párokat keresek, akiket nézhetnék szex közben. Vagy beszállnék a hölgy örömére.