Sziasztok.Veszprémből megyek Tapolcára. 15:00-kor indulok. Elsősorban egy tabumentes beszélgető partnert keresek
Sziasztok! Holnap Bp-Nyháza oda-vissza valaki(k)?
Szerdán délelőtt Budapest-Ózd vonalon szívesen szállítok...

szia. Szólj ha menni akarsz valahova
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 14:41

Törölt felhasználó (1308722)

Sziaztok,,,,,Aki engem eddgi vitt autóval attól mindig spermásan száltam ki....Csöpögött rólam minden honnan...........Erika....
Veszprémből utaznék ma Gárdonyba,lenne fuvar arra?
Szombaton Békéscsabáról Budapest reptérre megyek a 46-os illetve a 4-es út érintésével.szolnoknál megállok a nagy parkolóban
Sziasztok! Szívesen utaznék együtt kedves lánnyal nővel! heti szinten autózom általában Budapest és Rotterdam utvonalon oda vissza! érdeklődni privátban! Szép estét mindenkinek!
Szívesen elvinnélek én is valahova kocsival
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziaztok,,,,,Aki engem eddgi vitt autóval attól mindig spermásan száltam ki....Csöpögött rólam minden honnan...........Erika....
Sziasztok!Elhanyagolt,kíváncsi,vastagfaszú kamionos férj vagy srác aki Tatai pihenőnél megáll??Adatlapot olvasd,privàt üzenet!!
Te egy akkora kamugép vagy! Írogatsz mindenhova. Szerintem te egy kiéhezett pasi vagy, aki így szereti verni a répát.

Linz-Győr útvonalon ma délután... 30 as pasi vagyok.
Sziasztok
Péntek este München-Veszprém vonalon valaki...
???
Péntek este München-Veszprém vonalon valaki...

Sziasztok Ma Bp - Bekescsaba es este vissza. Valaki holgyek parok?
Udv Tibi
Udv Tibi
Hali.. Nèmet. O valaki.. Valakik? Bp felè
Ma Budapest-Füzesabony-Hajdúszoboszló útvonalon szóló hölgy?
Mezőkövesd-Budapest útvonalon,hölggyel ismerkednék!
Csákvár, Székesfehérvár közeléből lányokat, párokat keresek, akiket nézhetnék szex közben. Vagy beszállnék a hölgy örömére.
Holnap Miskolc Budapest Hegyeshalom Bécs linz passau útvonalon utazom .ha valakit érdekel belső üzenetet írjon
Elhanyagolt,vadtagfaszú,kívàncsi kamionos srác v nòs pasi aki jár Tatán?Egyoldalúan szopnék végig...adatlapot olvasd!Diszkréció adott,elvárt!Privát üzenet!