Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok! Ha van Borsodban pasi aki szeretne lenni házibarát az írjon nekünk! Ha nincs fotód válasz sincs!!
Hölgyet keresek 30-55 között diszkrét szexkapcsolatra, Vas-Zala-GYMS megye területéről! Jó megjelenésű, jófej, jó farkú srác vagyok! Privát üzenetben írj!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék harmadiknak, akár hosszú távra is keresek partnereket. 42 éves, többesben tapasztalt férfi vagyok. Intim 21/6
Párhoz csatlakoznék harmadiknak, akár hosszú távra is keresek partnereket. 42 éves, többesben tapasztalt férfi vagyok. Intim 21/6
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent megtudunk beszélni.
Sziasztok. Kecskeméten szívesen lennék házi barát. Akit érdekel ne titkolja

Sziasztok ! Házibarát lennék... De van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése !
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja hosszútávon is ha szimpatikus vagyok.Masszázsban is jó vagyok.
Üdv házibarát lenék Heves megyében azon belül Gyöngyös vagy közvetlen közelében 40 sportos diszkrét megbizhato igényes roma pasi vagyok.18.5 a farkam .szintén igényes párt keresek kor alkat nemszámit legyetek diszkrétek és ápoltak.és ami a legfontosab nelegyetek kamuss pár.havi 2 3 alkalomra.privát leveleket várok
Sziasztok! 27 éves heteró srác keres Budapesten élő párt, akik tudnának fogadni. 183 magas 94 kg vagyok, Budapest környéki települések is szóba jöhetnek tudok utazni. Nagy cici kedvelő vagyok. Kérlek privátban.
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja hosszútávon is ha szimpatikus vagyok.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok, pár házibarátja lennék a Dél-Alföldön
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Vas megyében keresnék lehetőséget

Sziasztok.Szìvesen ismerkednèk
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 23. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 19:58
Törölt felhasználó (4637682)

Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, utazni is tudok, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Lennék ha szimpatikus vagyok? Írjatok rám!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 23. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 18:35
Törölt felhasználó (4533722)

Házibarát lenne.
Mi a mosoly tárgya, még ott sem vagyok
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 23. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 19:58

Törölt felhasználó (4637682)

Hali. Lennék .
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 23. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 18:35

Törölt felhasználó (4533722)

Házibarát lenne.