sziasztok hétköznap napközben Gyálon keresek heteró alapon!
Jokepu intelligens ffit keresunk!hetero alapon felesegemnek!30-35!legyél ápolt és független!unatkozó es irkálni vagyok kíméljenek minket!szabolcs megye előny!esetleg part hpart!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Budapest illetve Pest megyében keresek párt , akiknek a partnere lehetnék harmadik félként
Nyíregyházán kedves párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Sziasztok.Szegedi diszkrét férfikét keresem egy olyan nyitott pár ismeretségét akik házibarátot keresnének hosszútávra ésszerű távolságon belül.
Kecskemét-Solt bi jópasit keresünk. Autód, vibered legyen! Alkalmi és vagy tartós kapcsolatra
Sziasztok! Keresünk Borsodban házi barátot ha van ilyen írjon nekünk!!
Sziasztok. Hatvani férfiként, párokhoz csatlakoznék, enyhe Bi érdeklődés ok.. Viber ok...utazni tudok.
Sziasztok! Szekszárdon szép lakásban, diszkrét helyen ingyen búvohelyet biztosítok pároknak kukkolásért cserébe!
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Sziasztok! Pár házibarátja lennék a Dunakanyarból
kercskeméti párt keresek
Egyenlőre orális a palik között...?!
Ha úgy adódik később begayülsz?
(Ez egy válasz szexifiu80 üzenetére (2021. 11. 28. vasárnap 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 28. vasárnap 06:24
Ha úgy adódik később begayülsz?

Sziasztok, keresem azt a párt, most a reggeli órákra, ahol a hölgyet izgatja ès aktívan részt is vesz a fiúk orális játékában. Az csak megbeszélés kèrdèse, hogy a hölgyet miképp kényeztessük, ha csak egy érzéki erotikus masszázs a vágya abban is több éves tapasztalatom van, de akár egy forró hármas szexben is benne lennék mindenki örömére . Fiúk közt egyenlőre csak orális szex jöhet szóba,de ha szimpatikusak vagyunk egymásnak akár rendszeresen is tudnánk találkozni! Utazni ès fogadni is tudok, Veszprém, Vas, Gy.M.s megye jöhet szóba. Kitöltött, fényképes adatlappal várom a jelentkezést, privát üzenetben .
Sziasztok, keresem azt a párt, most a reggeli órákra, ahol a hölgyet izgatja ès aktívan részt is vesz a fiúk orális játékában. Az csak megbeszélés kèrdèse, hogy a hölgyet miképp kényeztessük, ha csak egy érzéki erotikus masszázs a vágya abban is több éves tapasztalatom van, de akár egy forró hármas szexben is benne lennék mindenki örömére . Fiúk közt egyenlőre csak orális szex jöhet szóba,de ha szimpatikusak vagyunk egymásnak akár rendszeresen is tudnánk találkozni! Utazni ès fogadni is tudok, Veszprém, Vas, Gy.M.s megye jöhet szóba. Kitöltött, fényképes adatlappal várom a jelentkezést, privát üzenetben .
Ma estère pár vagy igényes hölgyet szívesen látnék vendègűl vagy utaznék!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok, van itt olyan pár akiknek lenne kedve ismerkedni egy 40éves, normális, helyes pasival? : ) akár most hétvégi találkával is...
Sziasztok!
42/180/78, normális, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Nógrád, Heves, Pest(Bp.) megyéből keresek Hölgyet/Párt. Utazni tudok! Szauna, wellness programok is érdekelnek!
Adatlapomon írj üzenetet!
42/180/78, normális, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Nógrád, Heves, Pest(Bp.) megyéből keresek Hölgyet/Párt. Utazni tudok! Szauna, wellness programok is érdekelnek!
Adatlapomon írj üzenetet!