Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek keresek Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely is van de hozzád is mehetek, kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni!

Sziasztok Hetvégèn ha esetleg hölgy illetve pàrral szivesen találkoznèk !
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Kedves pár házibarátja lennék.
Farkam mérete nem nagy,viszont vastag és mindig teli ,fotóim videóm vannak fent.
Írjatok nyugodtan
Farkam mérete nem nagy,viszont vastag és mindig teli ,fotóim videóm vannak fent.
Írjatok nyugodtan
Érett molett párnak szívesen lennék házibarátja Zala Vas megyéből spiki19870130@gmail.com
Somogyból valakinek lenne kedve huncutkodni ?

Házibarátot keresünk a közelben lévő pasik írjanak nekünk! Borsod m. Fotó elönyt jelent!! Írjatok bátran!
Megüresedett házibarát állásra is keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! Aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok lelkes locsolót keresünk csak a cicis tagunk részére de hetero hármashoz . részletek az adatlapon , kérlek olvassátok el hogy ne írogassunk egymásnak feleslegesen. Köszönöm.
Pesten és Pest megyében,házi barát lennék állandóra és alkalmilag is ! Masszírozás , cuckold és creampie érdeklődést is szivesen teljesítek ! Minden csak megbeszélés kérdése !
Házi barátot keresünk csak olyan írjon aki megfelel a keresési feltételeinknek ,kétsoros üzire nem válaszolunk !
Sziasztok, 52 éves, nem független pasiként, keresek párt, házaspart aki elfogadna házibarátként. Németo. Bayern.
Köszönöm
Köszönöm
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Sziasztok! Bács-Csongrád megyéből keresek párt 3mas szexre. Igênyes megbízható diszkrét férfi vagyok. Utazni tudok. Van itt aki komolyan gondolja?
Kényeztető, orálisan nyalakodó házi barát lennék, Baja és környékén.
Hölgynek, párnak.
Hölgynek, párnak.
Sziasztok mi egy középkorú pár vagyunk szeretnénk ma estére párok társaságai lenni! Biszex nő 30 éves hetero férfi 40 éves! Budapesten!
Nyíregyházán kedves párokat keresek diszkréten.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok! Igényes,normális és intelligens Párral ismerkednék!
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.