Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Persze, csak tegyél fel róla képeket, adatokat az oldaladra!
(Ez egy válasz cwestel üzenetére (2022. 09. 22. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 22. csütörtök 09:14

Lenne olyan férfi ( sportos jóképű ) aki el csábítaná a feleségem?
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.if
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.if
Lenne olyan férfi ( sportos jóképű ) aki el csábítaná a feleségem?
Sziasztok. Házibarátkoznék Budapesten. Írj priv.
Sziasztok Hajdubihari parnak lennek hosszabtavu hazibaratja
Sziasztok szívesen fogadnak hazibaratot hely van
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Potens, nem kis farkú PASIT keresek aki lejáratná a formás fiatal csajomat alaposan! Tudjon jonni! 18 minimum
Sziasztok ! Párokat keresek vagy hölgyet minden jóra!!! Ha kicsit perverz vagy az előny …. / imádom a fuck licking - dugás közbeni nyalást , teleélvezett puncit kinyalni vagy popólyukat !! Pisi szex adni kapni ok !!!!// ilyen párok vagy hölgy keressen ha lehet ! Közelből persze !!!!!!
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Igényes, potens férfi vagyok.Sok szabadidővel.Napközben is és este is ráérek. Írjatok és mindent megbeszélhetünk. Szabolcs megye és környéke.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
196cm magas igényes intelligens ápolt pasi , PÁRT keres rendszeres hetkozbeni talalkozokra!
Nyiregyhaza
Hely van
Nyiregyhaza
Hely van
Sziasztok. Ma délelőtt kalandot keresek Bp-n. Írj priv.
Sziasztok.Társulnék Házaspárhoz!
Üdv . mindenkinek !u
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Baja körzetében, keresnék idősebb hölgyet kellemes huncutkodáshoz.

Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.