Bi pasiként keresek ma estére párokat cuckold és egyéb összejövetelre kívánságotok szerint!
Pest,Komárom,Győr,Fejér megye ok..
Pest,Komárom,Győr,Fejér megye ok..
Sziasztok!
Fiatal sportos srác vagyok, házibarát szerepére jelentkezek Pest megyén belüli párhoz.
Fiatal sportos srác vagyok, házibarát szerepére jelentkezek Pest megyén belüli párhoz.
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
Sziasztok, holnap délelőtt indulok Egerből-Pécsre. Találkozzunk kötetlenül, akár egy kv-ra...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 24. szombat 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 24. szombat 09:08
Törölt felhasználó (4665492)

Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Sziasztok! Biszex pasiként házibarátkoznék mindenki örömére Kom-Egom megyéből elsősorban, de utazni is tudok ha érdemes
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Baja körzetében, hölgyet, idősebb hölgyet kényeztetnék. Házibarát lennék.
Párhoz is társulnék !
Párhoz is társulnék !

Baja körzetében, hölgyet, idősebb hölgyet kényeztetnék. Házibarát lennék.
Párhoz is társulnék !
Párhoz is társulnék !

196cm magas igényes intelligens ápolt pasi , PÁRT keres rendszeres hetkozbeni talalkozokra!
Nyiregyhaza
Hely van
Ma este is
Nyiregyhaza
Hely van
Ma este is
Sziasztok! Házaspár feleségét kényeztetném férje előtt, vagy vele közösen …Gyöngyös+50 km
41 éves kedves srác keres idősebb párt vagy hölgyet 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Baszni, szopni szerető, többes kényeztetést imádó, nőies, lógó cicis feleség, kevés szabadidóvel, párja jelenlétében keres kalondokat smile sosem azonnalra, üzenetben
Sziasztok!
mai nap fiatal passzív srácot, csajszit keresek egy pippantásra.
Helyem van.
Bp. 14. ker.
csáó
mai nap fiatal passzív srácot, csajszit keresek egy pippantásra.
Helyem van.
Bp. 14. ker.
csáó
Sziasztok !
Jövő hét szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok,
ma vagy szombat este fogadnék Pécsett 40-55 közötti házaspárt.
Adatlapomat is keresd fel!
ma vagy szombat este fogadnék Pécsett 40-55 közötti házaspárt.
Adatlapomat is keresd fel!
196cm magas igényes intelligens ápolt pasi , PÁRT keres rendszeres hetkozbeni talalkozokra!
Nyiregyhaza
Hely van
Nyiregyhaza
Hely van
Valaki esetleg szopós kedvében van?
helyen van, bp.14
csak képpel!
helyen van, bp.14
csak képpel!
Szép napot ☀️, szombat/24/este kis létszámú bulit szervezünk/10-12-fő/A létszám még nem teljes ezért várunk huncutkodni vágyó hölgyet ,párt párokat, A helyszín diszkrét magánház,