Sziasztok.
Szívesen lennék barátja, házibarátja egy biszexuális, intelligens párnak.
Öröm lenne számomra, ha domináns barátokra találnék.
Vas megye előny, de az utazás nem akadály.
Szívesen lennék barátja, házibarátja egy biszexuális, intelligens párnak.
Öröm lenne számomra, ha domináns barátokra találnék.
Vas megye előny, de az utazás nem akadály.

Ápolt normális férfi vagyok erősebb mérettel,ismerkednék,és szívesen találkoznék olyan párral aki szereti,vagy kipróbálná ezt az izgalmas felállást,kérem csak olyan írjon aki komolyan gondolja,és tényleg vágyik erre. Képeim vannak fent örülnék,ha írnátok. Tisztában vagyok azzal,hogy nem mindenkinek tetszhet mindenki,szóval sértődés nincs,ha nincs a három igen. Szép napot és eredményes keresést mindenkinek.Diszkréció természetesen alap.
Sziasztok ! Szivesen lennék pároknál masszőr , vagy házibarát ! Szeretem a cuckold , creampie , hármas vagy többes szexet ! A férj irányíthatja az aktust,hogy mikor , hogy mit tegyek a párjával... Fotozhatja is és videózhatja is ! Budapesten vagy Pest megyében házhoz megyek !
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
52 Éves mozgássérült férfi vagyok! Házibarátot keresek, 30-50 éves Miskolci hölgyek jelentkezését várom! Pár óra kellemes eltöltéséhez, légy bevállalós! MI IS EMBEREK VAGYUNK! És társra vágyunk!
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Sziasztok ! Párokat keresek minden jóra ! / Érdekel creampie eating , fuck licking , cuckold szex !! Swinger , gang-bang, mindenki -mindenkivel alapon is lehet !!! Vagy egy hölgyet akivel ilyen szex partikban részt lehet venni = bevállalós legyen ! Enyhe perverzió ok ! Anyagiaktól mentesen !!!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Bi pasiként keresek ma estére párokat cuckold és egyéb összejövetelre kívánságotok szerint!
Pest,Komárom,Győr,Fejér megye ok..
Pest,Komárom,Győr,Fejér megye ok..
Sziasztok!
Fiatal sportos srác vagyok, házibarát szerepére jelentkezek Pest megyén belüli párhoz.
Fiatal sportos srác vagyok, házibarát szerepére jelentkezek Pest megyén belüli párhoz.
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
Sziasztok, holnap délelőtt indulok Egerből-Pécsre. Találkozzunk kötetlenül, akár egy kv-ra...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 24. szombat 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 24. szombat 09:08
Törölt felhasználó (4665492)

Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Sziasztok! Biszex pasiként házibarátkoznék mindenki örömére Kom-Egom megyéből elsősorban, de utazni is tudok ha érdemes
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Baja körzetében, hölgyet, idősebb hölgyet kényeztetnék. Házibarát lennék.
Párhoz is társulnék !
Párhoz is társulnék !

Baja körzetében, hölgyet, idősebb hölgyet kényeztetnék. Házibarát lennék.
Párhoz is társulnék !
Párhoz is társulnék !

196cm magas igényes intelligens ápolt pasi , PÁRT keres rendszeres hetkozbeni talalkozokra!
Nyiregyhaza
Hely van
Ma este is
Nyiregyhaza
Hely van
Ma este is