Sziasztok!
Budai igényes párnak lennék szexpartnere !
Budai igényes párnak lennék szexpartnere !
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok,
hétvégi találkához keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett. Privátban tudunk ismerkedni.
Köszönöm
hétvégi találkához keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett. Privátban tudunk ismerkedni.
Köszönöm
Párokat vagy bi pasit keresünk (párnál nem lényeg) közös játékokra. KOmárom Esztergom megye. Ha nem mersz fotót küldeni, ne is írj!! Diszkréció adott és elvárt. Jöhetsz messzebbről is, de nem ittalvós bulira!
Miskolcon keresek párt,én 40eves jó pasinak mondott férfi vagyok hely van
Sziasztok ápolt kedves párt keresek,akik komolyan is gondolják az ismerkedést és szeretik a hármas gyönyört. Ápolt normális férfi vagyok szimpátia diszkréció fontos.18/6 nem egy alkalomra keresek írjatok bátran!
Èrettebb hölgyet massziroznèk otthonában Szigetszentmiklós és környékén.
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Sziasztok!
Önmagára és környezetére igényes, hetero, budapesti férfiként keresek.kora esti gabalyodásra lányt/nőt/ párt. Helyem van 11.kerben van.
Üdv
Z
Önmagára és környezetére igényes, hetero, budapesti férfiként keresek.kora esti gabalyodásra lányt/nőt/ párt. Helyem van 11.kerben van.
Üdv
Z
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok
Miskolci pár vagyunk keressük egy igényes szőrtelen Miskolci pasit állandóra nem olyat, aki csak ígérget nyilván személyes találkozó hívei vagyunk legyen arcos képed és nem csak írogass.
Miskolci pár vagyunk keressük egy igényes szőrtelen Miskolci pasit állandóra nem olyat, aki csak ígérget nyilván személyes találkozó hívei vagyunk legyen arcos képed és nem csak írogass.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Sziasztok
A hétvégén szívesen vendégül látnék egy kellemes Hölgyet vagy párt a Balaton déli partján
Ha érdekel nyugodtan írjatok
Szép napot
A hétvégén szívesen vendégül látnék egy kellemes Hölgyet vagy párt a Balaton déli partján
Ha érdekel nyugodtan írjatok
Szép napot
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

Párokkal ismerkednèk.