De sajnálom, hogy ilyen "fiatal" vagyok...
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 09. 15. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Első hármasunkra keresünk pasit a párosunk női tagjának Bp és környkékéről. Fontos számunkra a kölcsönös szimpátia, beszélgetés, képcsere és utána a személyes találkozás. Ezek nélkül senkivel nem bújunk ágyba. Komoly érdeklődök jelentkezését várjuk, képvadászok kíméljenek. Köszönjük, hogy elolvastad és reméljük pont egymást keressük

Ma délután-este Veszprémben valaki akinek kiverhetném? Vagy akár leszopnám
Írj bátran, hely van

szia szép hölgy szívesen ismerkednék veled írj kérlek ha lehetséges lenne
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 09. 15. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia/Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Sziasztok... Párokhoz csatlakoznék, bi érdeklődés is lehet... Hatvan és heves-nógrád-pest--jász megye környéke.. Viber jó ha van..
Bécs belvárosában hellyel, saját hotelszobámban találkoznék jövő héten. Normális hetero srác vagyok. Itt mindenki masszőr, én is

34éves sport, diszkrét, ápolt férfi vagyok, hellyel rendelkezem szivesen találkoznék ma este nőkkel vagy párokkal több infó és kép privátba
2 db fotót is küldtem .
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 20:25

Miskolc környékén fiú barátot keresünk...Igényes hàzaspàr vagyunk...Vibered legyen....
Sziasztok. Miskolcon keresünk 22edikei hétvégére mivel ott töltjük a hétvégét!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél).
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél).
Állandó pasit keresek adatlapom szerint.
mára keresünk hely van
Sziasztok , párral ismerkednék .
Ma este találkoznék egy kedves,normális cuckold kedvelő párral.
40es ápolt,normális,káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok. Dél- buda,Bp.
Teltebb nagycicis,hölgytagú párok előnyben.
Utazni tudok.
40es ápolt,normális,káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok. Dél- buda,Bp.
Teltebb nagycicis,hölgytagú párok előnyben.
Utazni tudok.
Sziasztok !
Ma este 21 óra magasságában fogadnánk Bp. XI. kerületi lakásunkon az adatlapunkon leírtaknak megfelelő pasit hármas szexhez, akár állandóra is . Vastag farok előny, punciba élvezési lehetőséggel ! Csak privát üzenetre reagálunk, és csak annak aki a leírtaknak megfelel, a többit automatikusan tiltjuk ! Ne ide írj !
Ma este 21 óra magasságában fogadnánk Bp. XI. kerületi lakásunkon az adatlapunkon leírtaknak megfelelő pasit hármas szexhez, akár állandóra is . Vastag farok előny, punciba élvezési lehetőséggel ! Csak privát üzenetre reagálunk, és csak annak aki a leírtaknak megfelel, a többit automatikusan tiltjuk ! Ne ide írj !
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,házibarátnak csatlakozna párhoz…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,házibarátnak csatlakozna párhoz…

Moto
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
bekes vagy szolnok megyebol van valaki?? helyem van bekes megyeben de utazom is
Sziasztok, hetvegen Tokaj, Szerencs vonzaskorzeteben leszunk. Szivesen ismerkednek parokkal negyes gabalyodas, egymas elotti szex celjabol.
50-es szentendrei párként nudizmust kedvelő, enyhén bi házibarátunkkal ismerkednénk!
...csak fényképpel...
...csak fényképpel...