Sziasztok !
Holnap (2024.01.26.-péntek) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Holnap (2024.01.26.-péntek) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja Pest megyén belül. hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja Pest megyén belül. hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt megbízható pasas,VALÓS párt keres…
Moto
Hármasban tapasztalt megbízható pasas,VALÓS párt keres…

Moto
sziasztok kinek lehetnék a házibarátja nyiregyháza vagy környékén?
Szép napot. Tartós hosszútávú házibarát állást keresek.
Csak olyan párok akik tisztában vannak a házibarát szó fogalmával!
Csak olyan párok akik tisztában vannak a házibarát szó fogalmával!
Sziasztok párok!
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
T.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok..
Sziasztok, Péntek (01.26) vagy szombat (01.27) napközbenre keresnénk izgalmas programot!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal akit izgatna +2pasi...
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal akit izgatna +2pasi...
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Értelmes kedves alacsony nagy mellű nem borotvált időseb hölgyikét keresnék szeresd ha jol kinyalnak szeresd szopni a faszt és bármi kivánságod lenne megbeszélés kérdése.Tel számot kérnék mertnem szeretnék irogatni.Köszi.Pécs+100Km
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni,lehetőleg hosszabb távú kapcsolat reményében!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szivesen ismerkedem, Budapest.
Sziasztok!
Kalandrafelxxxx vagyok. (remélem az x-ek számát nem rontottam el.
) .
Nos szeretnék egy aranyos párhoz csatlakozni hosszútávra ,esetleg egy olyan hölgyet keresek akivel a többes örömök oltárán közösen áldozhatunk.
Magamról annyit árullék el, hogy normális férfi vagyok.
Nekem nem feltétlenül ez az oldal az ismerkedés alfája és omegája, ellenben célirányos, s a vágyaim sem feltétlenül hétköznapiak.
Tudom, hogy akik olvassák ezt a bejegyzést, legtöbben hölgyet keresnek harmadiknak, esetleg párt.
Ellenben ha egy olyan páros tagjai lennétek , akik szívesen megismernének egy kellően potens férfias férfit, akkor kérlek írjatok egy levelet.
Hetente többször sportolok, tehát az iramot bírom.
Kevés km-ert futottam, kellően kellemes társaság tudok lenni.
Ha kell , a fűszeres polc tetejét elérem, s a hölgyet a magasba emelem.
Főleg Hatvan környékéről ismerkednék. Budapest, Gyöngyös, Hort, Aszód, Gödöllő vonzáskörzetében. Természetesen kisebb kitérő sem okoz akadályt, hiszen aki komolyan gondolja, az tesz is azért , hogy a vágyai valóra váljanak.
Ez a regisztráció és bejegyzés is ebből a célból született.
Nos várom a megkeresést . S tényleg örülnék a kellemes társaságnak.
Köszönöm, hogy elolvastátok a soraim.
Kalandrafelxxxx vagyok. (remélem az x-ek számát nem rontottam el.

Nos szeretnék egy aranyos párhoz csatlakozni hosszútávra ,esetleg egy olyan hölgyet keresek akivel a többes örömök oltárán közösen áldozhatunk.
Magamról annyit árullék el, hogy normális férfi vagyok.
Nekem nem feltétlenül ez az oldal az ismerkedés alfája és omegája, ellenben célirányos, s a vágyaim sem feltétlenül hétköznapiak.
Tudom, hogy akik olvassák ezt a bejegyzést, legtöbben hölgyet keresnek harmadiknak, esetleg párt.
Ellenben ha egy olyan páros tagjai lennétek , akik szívesen megismernének egy kellően potens férfias férfit, akkor kérlek írjatok egy levelet.
Hetente többször sportolok, tehát az iramot bírom.
Kevés km-ert futottam, kellően kellemes társaság tudok lenni.
Ha kell , a fűszeres polc tetejét elérem, s a hölgyet a magasba emelem.
Főleg Hatvan környékéről ismerkednék. Budapest, Gyöngyös, Hort, Aszód, Gödöllő vonzáskörzetében. Természetesen kisebb kitérő sem okoz akadályt, hiszen aki komolyan gondolja, az tesz is azért , hogy a vágyai valóra váljanak.
Ez a regisztráció és bejegyzés is ebből a célból született.
Nos várom a megkeresést . S tényleg örülnék a kellemes társaságnak.
Köszönöm, hogy elolvastátok a soraim.
Sziasztok. Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék! Kérem csak Párok mert számomra csak Párral az az Hölgy jelenlétében valósul meg a Biszex varázsa!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Szia!írjál üzenetet,ismerkedjünk
(Ez egy válasz TuTiSa0990 üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 22. hétfő 06:38

Sziasztok párok!
T.
T.
Nagykanizsa környéken ismerkednek nagy puncival rendelkező nővel meretem 18/7