Sziasztok!
Igényes, diszkrét 25 éves fiatal pasiként keresek nálam idősebb hölgyet, esetleg pár hölgy tagját kényeztetném, akár hosszútávról is beszélhetünk. Miskolci vagyok de mobilis az ország jó részén.
Igényes, diszkrét 25 éves fiatal pasiként keresek nálam idősebb hölgyet, esetleg pár hölgy tagját kényeztetném, akár hosszútávról is beszélhetünk. Miskolci vagyok de mobilis az ország jó részén.

Ismerkednék olyan pasival akit izgatna egy hazibarat gondolata. De ezen a téren még kezdők
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.
Extrém kövér, 200 kg körüli hölgy házibarátja lennék. Minden kívánságát, vágyát teljesíteném egy ilyen nőnek. Felső súlyhatár nincs!
Sziasztok!
Heteró alapon ,budapesti párral ismerkednék!
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem...
Sziasztok párok!
Ha esetleg van itt a közelemben olyan pár, ahol bi beállítottságú a pasi, vagy akár heteró, de kíváncsi, akkor szívesen rész veszek harmadikként a szeretkezésetekben, viszonzás nélkül kényeztetem mindkettőtöket. Tabuk nélkül.
Én ápolt, 47 éves borotvált, bi iránt érdeklődő, nem független pasi vagyok.
Vas Megye, és környéke.
T.
Ha esetleg van itt a közelemben olyan pár, ahol bi beállítottságú a pasi, vagy akár heteró, de kíváncsi, akkor szívesen rész veszek harmadikként a szeretkezésetekben, viszonzás nélkül kényeztetem mindkettőtöket. Tabuk nélkül.
Én ápolt, 47 éves borotvált, bi iránt érdeklődő, nem független pasi vagyok.
Vas Megye, és környéke.
T.
Sziasztok! Nőkkel, párokkal ismerkednék a korosztályomban Budapest és környékén. Rövid vagy hosszú távú kapcsolatra egyaránt.
Sziasztok! Kifejezetten sportos izmos férfit keresünk, 30 év felett!
Csak hetero jöhet szoba! Diszkréció adott és elvárt!
Hármas, cuckold stb!
Budapest - Pest megye!
Csak hetero jöhet szoba! Diszkréció adott és elvárt!
Hármas, cuckold stb!
Budapest - Pest megye!
Csinos párt keresek lehetőleg hosszútávú találkozásokra. Sportos, igényes, srác vagyok. Higénia és diszkréció adott és elvárt. Szombathelyen van helyem, utazni 50km-es körben tudok.
Párral ismerkednék

Valaki párhoz csatlakozna? Prága (32 ffi 42 nő)részletek üzenetben.
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében
Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek esetleg keresünk 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, borotvált, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Sopronban házibarátkoznék intelligens hölgynél, párnál.
Syvesen ismerkednek veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 16. péntek 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 16. péntek 23:57
Törölt felhasználó (4701367)

Szép estét! Csatlakozna hozzánk 1 jó farku pasi akivel ketten egyszerre dugnánk a párom punciját aztán jól teleélvezné, utána a torkát is? Romák ne max 50 éves korig! Pestmegye! Kizárólag most éjszakára ! Viber elérhetőséget írj!
Sziasztok.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy holnap.
Priviben írjatok.
Szép napot
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy holnap.
Priviben írjatok.
Szép napot
Sziasztok!
Szép estét! Csatlakozna hozzánk 1 jó farku pasi akivel ketten egyszerre dugnánk a párom punciját aztán jól teleélvezné, utána a torkát is? Romák ne max 50 éves korig! Pestmegye! Kizárólag most éjszakára ! Viber elérhetőséget írj!
Sziasztok.
40 es párként keresünk házibarátot,aki megfelel az alábbi elvárásoknak:
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
35 -55 éves (Nincs kőbe vésve,de ez a preferált korosztály.
Ápolt,önmagára igényes
Intim mérete minimum 18 cm ,de minél nagyobb annál jobb
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Mi érden lakunk itt kerűlne sor a találkozókra
40 es párként keresünk házibarátot,aki megfelel az alábbi elvárásoknak:
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
35 -55 éves (Nincs kőbe vésve,de ez a preferált korosztály.
Ápolt,önmagára igényes
Intim mérete minimum 18 cm ,de minél nagyobb annál jobb
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Mi érden lakunk itt kerűlne sor a találkozókra
Sziasztok
Nagyfarku pasi max 45 éves korig csatlakozna ma hozzánk?
Helyünk van
Gumit nem szeretjük a puncibaélvezést igen s
viber elérhetőséget írj !
Csak ma ! Kizárolag pestmegye. Tulsújos ne!
Nagyfarku pasi max 45 éves korig csatlakozna ma hozzánk?
Helyünk van
Gumit nem szeretjük a puncibaélvezést igen s

Csak ma ! Kizárolag pestmegye. Tulsújos ne!