Keressük
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok! Budapesti 30as cuki srác vagyok akinek lenne rám ma szüksége szóló fiúként Pest körül irjon
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Ha ha.
(Ez egy válasz majdnembi üzenetére (2024. 09. 21. szombat 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 21. szombat 11:11

OK... de... kötött, vagy rugalmas munkaidő? Ergonomikus munkakörülmények? Bejelentett állás, vagy szerződő vállalkozóként? A fizetés mellett milyen egyéb juttatások leszek? Cafetéria?
De viccen kívül, sok örömöt és élvezetet kívánok hozzá!

De viccen kívül, sok örömöt és élvezetet kívánok hozzá!
Sziasztok. 45éves, magára adó pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
OK... de... kötött, vagy rugalmas munkaidő? Ergonomikus munkakörülmények? Bejelentett állás, vagy szerződő vállalkozóként? A fizetés mellett milyen egyéb juttatások leszek? Cafetéria?
De viccen kívül, sok örömöt és élvezetet kívánok hozzá! (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 19. csütörtök 14:31

De viccen kívül, sok örömöt és élvezetet kívánok hozzá! (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Október végén házibarát állás kiadó. Jelentkezni skypon Házibarát3.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Gyöngyös vagy környékén biszexpárnak lenék a diszkrét házibarátya
Budapesti ápolt 60-as nem független pasi házi barátnak szegődne hölgy örömére, szeretek nyalni.
Állandó házibarátot keresek heteró pasi személyében. Mi nem dohányzunk, igényesek vagyunk. Fejér, Pest, Veszprém, Somogy megyéből. Fogadni korlátozottan tudunk, inkább utaznánk.
Sziasztok.
Párt keresek vagy párok társaságát, ahova elkellene meg egy pasi...
3o éves pasi vagyok. BP, Pest megyében keresek..
Párt keresek vagy párok társaságát, ahova elkellene meg egy pasi...
3o éves pasi vagyok. BP, Pest megyében keresek..
Sziasztok.Budajenő-Budakeszi-Zsámbék-Piliscsaba környékén ismerkednék,kalandoznék.
Sziasztok.
Hellyel rendelkező 60 körüli bisex nagyfarkú pasit keresünk hosszú távra. 40-es Férfi-Női pár vagyunk. Budapest és környéke
Privát üzenetben keressetek.
Szép napot
Hellyel rendelkező 60 körüli bisex nagyfarkú pasit keresünk hosszú távra. 40-es Férfi-Női pár vagyunk. Budapest és környéke
Privát üzenetben keressetek.
Szép napot
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Érett hölggyel,párral barátkoznék rokonszenven alapuló kellemes kapcsolatra. Kecskemét,Szolnok környékén.
Szia, ki akar fizetni fotóval?
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 09. 20. péntek 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 20. péntek 07:18

Csak egy jó tanács ...ha természetben fizetnétek talán hamarabb találnátok és nem fotókban ----
Csak egy jó tanács ...ha természetben fizetnétek talán hamarabb találnátok és nem fotókban ----
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 09. 20. péntek 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)