Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére, akár hosszú távon, házibarát. Győr
Bi pár házibarátja lennék. Hetero párnál már voltam házibarát, van tapasztalatom.
Kedves és aranyos pasi vagyok.
Kedves és aranyos pasi vagyok.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Budapesti ápolt 60-as pasi házi barátnak szegődne a pár hölgy tagja örömére.
Idős nagy logó mellű dús szőrzetű hölgyet vagy párt keresek.Baranya vármegye
Ha nem csak a szex miatt, hanem egyébként is szükségetek van valakire, akivel nagyokat lehet beszélgetni is, rám számíthattok. A szex nálam csak opció, ha úgy alakul.

Sziasztok! Megüresedett házibarát pozíció betöltésére keresünk max. 35 éves korig pasit. Részletek privátba. (Keszthely)
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok lányokal hölgyekel ismerkednék beszélgetnék camoznék.
sziasztok,szia! lányt vagy párt keresek nógrád illetve pest megyéből Csütörtök vagy Péntek estére.benne vagyok: egy kellemes izgalmas beszélgetésben esetleg csak simogatásban,vagy csak orálban esetleg ha a feleség kiváncsi milyen egy másik farkat megfogni abban is benne vagyok de természetesen ha szeretnétek akkor szex is szóba jöhet de lehet a tali szex mentes csak petting izgalmak fokozása...várom hölgyek és párok jelentkezését. utazni tudok fogadni nem.autós kaland is szóba jöhet. szép napot
Sziasztok pénteken szivesen fogadnék párt
Olyan férfit keresünk aki tudja mi a házibarát dolga.
Hölgyet masszíroznék
Távolság nem akadály
Távolság nem akadály
Sziasztok szombaton estère keresünk fiút kizárólag 30 èves kor ig hetero alapon hármas szexre! Budapesten
Sopronban házibarátkoznék. Korrekt, megbízható, független középkorú férfiként ismerkednék, akár hosszabb távra.
Sziasztok,intelligens,ápolt sportos,férfi vagyok,megbízható kellemes párt keresek.
Szisztók! 50+ párhóz csatlakoznék bi pasiként. Orál centrikus vagyok. Szeretek hoszan kényeztetni.Ismerkedés privát üzibe telefonon . Barátság alapon müködö házibarát. Szép napot!
Sziasztok. Szeretnék megismerkedni egy valóban házi barátot keresö párral. Akik nem egy alkalomba gondolkodnak, és komolyan is gondolják! Természetesen minden körülmény között, maximális diszkréciót biztosítok. Ráckeve és 60 km körzetéből. Utazni tudok, és talákákra alkalmas helyem is lenne.
Kellemes napot, élményekben gazdag ismerkedést kívánok mindenkinek.
Kellemes napot, élményekben gazdag ismerkedést kívánok mindenkinek.