Diszkrét,ápolt ,igényes férfiként,szivesen lennék házibarát.
Budapest ,pest magye.
Budapest ,pest magye.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Van itt olyan pár aki szeretne egy állandó házibarátot?
Fejérmegy Pestmegye Bácskiskunmegye
Veszprém megye vonzáskörzetébe ?
Pl . Kis házi kertipartira gondolok ahol egy kicsit több is lehetne ..
Érdekel az idősebb korosztály is .
Diszkrét baráti dolgokra gondolok
Fejérmegy Pestmegye Bácskiskunmegye
Veszprém megye vonzáskörzetébe ?
Pl . Kis házi kertipartira gondolok ahol egy kicsit több is lehetne ..
Érdekel az idősebb korosztály is .
Diszkrét baráti dolgokra gondolok
Sziasztok!
Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megyében keresek egy szexi, érett gondolkodású párt, akikkel hosszútávon találkozhatnánk egy-egy élménydús alkalomra!
Fontosnak tartom az intelligenciát, a diszkréciót, az érett gondolkodást, illetve az elhatározást, hogy valóban meg szeretnének élni olyan dolgokat, amikről a legtöbben csak álmodoznak, fantáziálnak.
Éljünk meg együtt egy izgalmas hármast, okozzunk egymásnak felejthetetlen hármas élményeket!
Várom, hogy írjatok!
Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megyében keresek egy szexi, érett gondolkodású párt, akikkel hosszútávon találkozhatnánk egy-egy élménydús alkalomra!
Fontosnak tartom az intelligenciát, a diszkréciót, az érett gondolkodást, illetve az elhatározást, hogy valóban meg szeretnének élni olyan dolgokat, amikről a legtöbben csak álmodoznak, fantáziálnak.
Éljünk meg együtt egy izgalmas hármast, okozzunk egymásnak felejthetetlen hármas élményeket!
Várom, hogy írjatok!

Sziasztok! Harmincas, sportosan vékony srácként keresek ma estére hölgyet vagy párt Budapesten HETERO alapon mokázáshoz! Részletek privátban
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok.
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
50 feletti kizárólag hellyel rendelkező ápolt pasi harmadiknak a hölgy örömére csatlakozhat, a panzió, autó nem HELY ! Kizárólag privátban várjuk a válaszokat, a kiírt feltételeknek megfelelően. Ápoltság diszkréció is feltétel.
Sziasztok! Fonyód-Balatonfenyves-Balatonmária környékén keresnék a szabadságukat itt töltő párt…
Nagyfarkú házibarát lennék ,Budapesti,pest megyei házaspárnál.
Kor alkat mellékes. Igényes ,ápolt ,potens férfi vagyok egézséges vágyakkal,fantáziával.
N
Kor alkat mellékes. Igényes ,ápolt ,potens férfi vagyok egézséges vágyakkal,fantáziával.
N
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Párokat keresek, ahol a hölgy szereti nyalatni magát dugás közben.
Kíváncsi hetero párokhoz csatlakoznék a férfi tag örömére. Izgatna ha a barátnőd/feleséged nézne minket.
Kezdő bi pasiként keresek párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém 60km-es környékéről irjatok, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
Kedves csoporttagok.
30 éves úrként keresnék érett párt a hölgy örömére adatlapom szerint.
Szép mérettel rendelkezem. Különösen fontos a szimpátia.
Kedvelem a teltebb alkatot.
Találkozás a cél nem levelezés. Várom érettebb párok jelentkezési.
30 éves úrként keresnék érett párt a hölgy örömére adatlapom szerint.
Szép mérettel rendelkezem. Különösen fontos a szimpátia.
Kedvelem a teltebb alkatot.
Találkozás a cél nem levelezés. Várom érettebb párok jelentkezési.
Szia , sziasztok ! wink
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok! Fonyód-Balatonfenyves-Balatonmária környékén keresnék a szabadságukat itt töltő párt…
Soproni párral ismerkednék.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni
Kedves Párok!
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
(182 cn magas, 78 kg; 17 cm)
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
(182 cn magas, 78 kg; 17 cm)
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.