Sziasztok. Pár esetleg Hölgy ismerkedni ?
Sziasztok. Párokhoz csatlakoznék, 32 éves sportos igényes férfi vagyok önmagamra és a környezetemre. Hatalmas szexuális étvággyal, a szexre mindenben nyitott. Nyugodtan keressetek bizalommal amint tudok válaszolok.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Csongrád Megye!
50-60-as Házas/párt/ keres hosszú távú és rendszeres találkozásokhoz a hölgy örömére egy kedves, sportos, mindig jókedvű, maximálisan ápolt, 59-éves férfi Csongrád megyében, helyileg Hmvhelyen teljesen egyedül élek saját lakással, kocsival.
Privát levelet várok.
50-60-as Házas/párt/ keres hosszú távú és rendszeres találkozásokhoz a hölgy örömére egy kedves, sportos, mindig jókedvű, maximálisan ápolt, 59-éves férfi Csongrád megyében, helyileg Hmvhelyen teljesen egyedül élek saját lakással, kocsival.
Privát levelet várok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Mai estére keresek egy pesti házaspárt, hetero alapon, kizárólag a hölgy, háziasszony örömére.
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környéken, akár szabadban is!
Utazni tudok. Viber, Google Chat, whatsapp van.
Csak valós párok és olyanok, akik mernek is találkozni!
Utazni tudok. Viber, Google Chat, whatsapp van.
Csak valós párok és olyanok, akik mernek is találkozni!
Sziasztok! Bács megye és Csongrád megyében lennék házibarátja párnak. Ha tetszik a profilom írjatok bátran
Üdv .extra nagy farkú házibarát lennék.
Sziasztok,
Párokkal szeretnék beszélni, ismerkedni.
31 éves 185 cm magas, 78 kg, tapasztalattal rendelkező hetero férfiként. BP., Pest megye.
Párokkal szeretnék beszélni, ismerkedni.
31 éves 185 cm magas, 78 kg, tapasztalattal rendelkező hetero férfiként. BP., Pest megye.
Ismerkednék 60+ -os hölggyel vagy (kizárólag a feleség örömére) ilyen hölgytagú párral.
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok, normális, ápolt párral ismerkednék Bp-en. 47 éves 183/87 hetero pasi vagyok, a xi. kerületben élek.
Hello , sziasztok !
Hétvégére keresek egy hölgyet , vagy párt, ahol a csinos hölgytagot egész hétvégén lehetne kényezteti ..jókat szexelni , nagyokat élvezni , és a finom kis puncit minél többször telelőni sok vitaminnal …
Hétvégére keresek egy hölgyet , vagy párt, ahol a csinos hölgytagot egész hétvégén lehetne kényezteti ..jókat szexelni , nagyokat élvezni , és a finom kis puncit minél többször telelőni sok vitaminnal …
Sziasztok állandó házibarátot keresünk .Közös programok akár utazás hosszú hétvége, jo sok tartalmas élményekkel!!Csak es kizárólag szimpatia alapján. Erősebb méretel rendelkező férfiakat keresünk. Köszönjük.
Sziasztok!
Péntek este ,nagy méretű cerkámmal Budapesten heteró alapon nőt kényeztetnék akár a párja előtt is
Péntek este ,nagy méretű cerkámmal Budapesten heteró alapon nőt kényeztetnék akár a párja előtt is
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Szépen kérem csak Párok !
Szépen kérem csak Párok !