Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Sziasztok
25eves Budapest mellet lako ferfi vagyok.
Szivesen ismerkednek/talakoznek holgyekel es vagy parokal szinesiteni szexualis eletemet.
Diszkrer vagyok,mobilis.Kocsival rendelkezem.
Sportos,normalis,humoros sracna tartom magam
Kor osztaly nalam nem szamit
25eves Budapest mellet lako ferfi vagyok.
Szivesen ismerkednek/talakoznek holgyekel es vagy parokal szinesiteni szexualis eletemet.
Diszkrer vagyok,mobilis.Kocsival rendelkezem.
Sportos,normalis,humoros sracna tartom magam
Kor osztaly nalam nem szamit
Potens,odafigyelő ,sportos pasit keresünk péntek délutánra ,koraestére Budapesten Ha úgy alakul akár egész estére is
Ha érdekel és magadra ismersz írj pm et Pusz
Ha érdekel és magadra ismersz írj pm et Pusz
Sziasztok!
Baràtja lennék diszkrét, szolid pàrnak.
Baràtja lennék diszkrét, szolid pàrnak.
Ha Te is szereted a finom punci illatot,a jó csajos szexfilmeket és szeretsz hokizni rájuk,közben dumálgatni,iszogatni akkor találkozzunk.Jófej laza havert keresek akit ez valóban érdekel!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem.Irj ha szeretnél kikapcsolódni ellazulni!
Téged vagy Titeket is vonz a nagyobb korkülönbség ?
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
Igényes és Domináns férfi keres faszimádó hölgyeket! Lehetsz átlagos, molett, vékony 20-65 év közötti, alényeg az ápoltság. Pucsíts és tárd szét a lábadat, tanulj feltétlen engedelmességet! Titkos szeretőmül is vehetlek, viszont a hétköznapokban és a komoly dolgokon túl, egy lyuk leszel számomra, aki azért van, hogy baszhassam, nézve a kéjben úszó arcodat, kiszolgálsz minden igényemben. Határ a megbeszéltek szerint, viszont rengeteg minden belefér, egy idő után kitörlöm a fejedből a "nem" szócskát. Magam köré fonlak és erős kötelékben fogva tartalak. Leírtak szerint magadra ismersz és ilyen titkos kapcsolatra vágysz, akkor keress meg bátran!
Sziasztok! Házibarátkoznék.....hosszú távon!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
Mwgbízható férfi ,heteró párral ismerkedne
Házibarát lennék,hosszútávon akár!
Sziasztok Csongrád megyei hölgyet keresek ma délelőtt diszkrét találkára ha te is otthon vagy pihenő napon ne habozz írj
Sziasztok Krisztián vagyok.
Pár barátságát keresem hosszútávra
Sok szabad idővel rendelkezem és a távolság sem gond akár egész hétvégén is ráérek
Előre s köszönöm
Szép napot
Pár barátságát keresem hosszútávra
Sok szabad idővel rendelkezem és a távolság sem gond akár egész hétvégén is ráérek
Előre s köszönöm
Szép napot
Kedves párhoz csatlakoznék,a hölgy örömére,vagy kukkolásra! Autós,szabadtéri izgalmakhoz! Szép napot mindenkinek!
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál azt megbeszelhetjuk nyitott vagyok de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.
Sziasztok! Debrecen ès környékén lennèk házibarát. Igènyes, ápolt, diszkrét vagyok.
Sziasztok
Hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Sziasztok!
Baràtja lennék diszkrét, bi férfitagu pàrnak.
Baràtja lennék diszkrét, bi férfitagu pàrnak.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok
Párok,hölgyek szeretnének kalandozni a mai nap?
30F
Párok,hölgyek szeretnének kalandozni a mai nap?
30F

forestgirl