Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Diszkrét, ápolt, férfi vagyok, partnert keresek.
Diszkrét, ápolt, férfi vagyok, partnert keresek.
Diszkrét cumi neked, nálam. 11. ker.

Sziasztok! 29 éves magára igényes tetovált pasi vagyok. Tudok utazni, ha érdekes lehetek írjatok
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2023. 08. 30. szerda 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 30. szerda 05:26

Sziasztok! hétköznap a délelőtti órákban ráérő pasit keresünk
Zalaegerszegen kedden reggel 5:30 fele pasi akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem van.
Mi is!
Előny, ha van búvóhelyed!
És esetleg 2-3 haverod is! XD (Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2023. 08. 30. szerda 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 30. szerda 05:26

Előny, ha van búvóhelyed!
És esetleg 2-3 haverod is! XD (Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2023. 08. 30. szerda 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! hétköznap a délelőtti órákban ráérő pasit keresünk
Ma este szopnék Tata és környékén diszkréten! Akár kíváncsi heterot is!
Szia/Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Kaposvári nemfüggetlen pasi vagyok. Kaposvaron alkalmi szexet keresek. Hely kell. Párok vagy hölgyek keressenek privin
Szopatnek v szopnek nálad Pesten
Sziasztok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , csajszit .
Szép napot.
40 feletti hölgyet keresek, ha 50 az se gond, sőt.
Párok is írhatnak nekem.
Köszönöm.
Üdv. Albert
40 feletti hölgyet keresek, ha 50 az se gond, sőt.
Párok is írhatnak nekem.
Köszönöm.
Üdv. Albert
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Hatvanban keresek bi, uni partnert, nem csak egy alkalomra!
Hatvanban bi, uni partnert keresek, nem csak egy alkalomra!
Csinos nem független hölgy akit érdekelne esetleg csak masszázs ( okleveles masszőrivel ) is kizárólag kölcsönös személyes szimpátia alapon?
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit elégítenék ki orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , csajszit .
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!