Továbbra is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 07:38
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Csepeli hölgyet kényeztetnék
Szombat estére keresek kortól függetlenül nőt, az sem baj ha feleség!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok Holnap délelötre keresek holgyet kényeztetésre
Újabb próbálkozás a lehetetlennel...
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet, (főleg a fenék érdekel.)
De olyat aki tudja, mit jelent ez és ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, de minden megoldható.
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható.
Anyagiak természetesen kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet, (főleg a fenék érdekel.)
De olyat aki tudja, mit jelent ez és ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, de minden megoldható.
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható.
Anyagiak természetesen kizárva!
Sziasztok! hétköznap a délelőtti órákban ráérő pasit keresünk
Újpesten most?
Kaposvaron kinel van hely? Párok es hölgyek? Privire írj!
Csütörtök délelőttre hölgy keres hölgyet vagy pasit gyors kalandra. Hely van. Fotó elvárás. Szakáll, intim szőrzet ne legyen.
Helló. Pest és környékén, Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt ,Holnap IS
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Szopnék Tata és környéke! Kíváncsi heterot is!
Zalaegerszegen ma 21:30 után fogadnék pasit, akit szophatnék.
Péntek estére keresünk egy bi srácot (orál) hármas játékokra Siófokon. Fotó és telefonhívás feltétel. Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Látom pasik vannak.. Na itt nem sok esélyem lenne nőt találni perverzkedni
Győr környékén keresek (lehet környező megye is) aktiv vagy uni férfit, aki szivesen illetve türelmesen (nem agresszivan) beavatna szinte mindenbe. 22 éves vagyok, szóval kb. 30 év maximum. Kicsit pufibb alkat vagyok, de nem nagyon.
Képeket küldök természetesen, ha te is. Nem vagyok kamus.
Kérlek irj privátban.

Képeket küldök természetesen, ha te is. Nem vagyok kamus.
Kérlek irj privátban.