Kaposvárról van hölgy,házaspár pár egy pasinak? Alkalmi érdekel
Sziasztok,
Én ilyen pasi lennék.
Roland (Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2023. 08. 30. szerda 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 30. szerda 05:26
Én ilyen pasi lennék.
Roland (Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2023. 08. 30. szerda 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! hétköznap a délelőtti órákban ráérő pasit keresünk
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Szombaton (09.09) este Sopronban megnéznék párt dugás közben, illetve kényeztetnék idősebb hölgyet. Előny mindkét esetben, ha a hölgy (akár kifejezetten) telt.
Sziasztok !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Várom a leveled !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Várom a leveled !
Sziasztok,Miskolcon szeretnék hölgy örömére lenni, akár párokkal is , izgat az idősebb korosztály helyem van

Helló. Pest vagy környéke,Spontán szexhez keresek hölgyet-Asszonyt ,Holnap IS
Talizunk valahol ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is,vagy téged dug, Én meg szopatlak
Talizunk valahol ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is,vagy téged dug, Én meg szopatlak
Fejhető bikákat keresek.hely van Bp.
Sziasztok! Akár hosszútávra is keresem szexcentrikus hölgy partnerem Budapestről és környékéről. 35 éves pasi vagyok. Üdv.
Szopatok szopok budapesti diszkrét úrnak budapesten
Sziasztok,Miskolcon szeretnék hölgy örömére lenni, akár párokkal is szívesen lennék, izgat a tőlem idősebb korosztály

Sub hajlamú ötvenes, jóképű, sportos pasiként olyan fiatal lányt keresek, aki elélvez a durva face-sittingtől. Viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, más igényem nincs, csak ha Neked is van. Fontos: intelligencia, diszkréció, vágy.
Kedd napközbeni laza szextalálkozóhoz keresek partnereket
Sziasztok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , csajszit .
Sziasztok.Haverommal keresünk lànyt harmadiknak.40 èves jókèpű zalai sràcok vagyunk
Sziasztok!
Keresek észak-keleten egy vidám, nem szégyellős hölgyet közös programokra.
Keresek észak-keleten egy vidám, nem szégyellős hölgyet közös programokra.
Sziasztok valóban találkozni akaró párral, nővel ismerkednék, akik nem csak levelezgetni akarnal, 31 éves pasi vagyok Gödöllőről, utazás nem jelent gondot, minden jóra nyitott vagyok, diszkréció elvárt és adott.
Privátba írj légyszi
Privátba írj légyszi

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!Nagykanizsàn keresek alkalmi nő partnert akivel nèha elühetjük az időnket Nem vagyok független,olyan hölgy jelentkezzen aki szintèn nem az.175 cm74 kg sportos jókèpű 42 èves sràc vagyok!