Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező uni bi ferfit vagy bi hölgyet. Fényképes jelentkezés elképzeléssel a goldenmilf40@gmail.com címen.
Napközben szopnék a 11. ker.-ben. Hely van
Napkozben szivesen szopnek, vagy nyalnek puncit. Csak lanyok, parok! 11 ker?
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
Napközben szopnék a 11 ker-ben. Hely van.
Budapesten napkozben raero lanyokat, parokat keresek. Mindenre nyitott vagyok, tobbek kozott: maszti valaki elott, egymas elotti maszti, cuckold, harmas hetero alapon, szopnek Holgy elott, biszex harmas (en bi passziv) , straponos tagitos jatekok. Tapasztalatom van! Irjatok batran!
Budapesten 4-13-14-15 kerben keresek egy szeretőt nő vagy pár személyében hetero alapon.
Sziasztok
Levelező társat keresek
Levelező társat keresek
Ma 11 kerben szopnék. Hely van.
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek a jövő héten napközbeni találkozóra. Idősebb és teltek megkeresését is várom.
Lányt keresek akivel lehet izgi témáról írkálni! Kicsit felhúzni egymást!
Titkos kapcsolatra keresek Hölgyet, teljes diszkrécióval.
Most Veszprémben pár vagy bi pasi?Uni/passzív vagyok,helyem van!Gyere most!!
Sziasztok! Bi lányt keresünk harmadiknak kellemes játékokra ,barátságra.
Sziasztok
Nagykanizsán helyet, randihelyet, búvóhelyet tudok biztosítani hétköznap 8-14 óra között korrekt áron hölgyeknek, uraknak, pároknak, azaz 2 szobás, franciaágyas, frissen felújított lakás kiadó 1-3 órára. Ha szeretnétek, akár fényképeket is készítek az együttlétről, de szimpátia alapján akár más is szóba jöhet. Normális, jóképű, sportos, egészséges magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt.
Nagykanizsán helyet, randihelyet, búvóhelyet tudok biztosítani hétköznap 8-14 óra között korrekt áron hölgyeknek, uraknak, pároknak, azaz 2 szobás, franciaágyas, frissen felújított lakás kiadó 1-3 órára. Ha szeretnétek, akár fényképeket is készítek az együttlétről, de szimpátia alapján akár más is szóba jöhet. Normális, jóképű, sportos, egészséges magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok. Ma 18óra körül miskolcon vagy környékén keresnék partnert függetlenség nem feltétel diszkréció higiénia adott elvárt. Nem vagyok önző jó szeretőknek tartanak.
Sziasztok! Bi lányt keresünk harmadiknak kellemes játékokra ,barátságra.
Sziasztok! Diszkrét higiénikus párt, lányt keresek nyitott baráti kapcsolatra.Szimpátia, iq fontos.
Mai napon Masszázst adnék Pároknak,külön férfiaknak vagy amit szeretnétek, de házibarátként is csatlakoznék. Kecskeméten kulturált helyem van.
Sziasztok! Bi lányt keresünk harmadiknak kellemes játékokra.