Olyan pasit keresek akit szophatnék, helyem van Bp. 39 éves férfias pasi vagyok, ha csak kézzel megfejetnéd magad vagy csak kivernéd előttem az is ok. Névtelenül arctalanul is mehet lakás glory hole.
Sziasztok lenne kedve valakinek 15-én egy Gyöngyösi meleg passzív 26 éves fiút elvinni motorozni?
Olyan pasit keresek akit szophatnék, helyem van Bp. 39 éves férfias pasi vagyok, ha csak kézzel megfejetnéd magad vagy csak kivernéd előttem az is ok. Névtelenül arctalanul is mehet lakás glory hole.
Sziasztok 45+ telt elhanyagolt nyitott kicsit perverz nővel ismerkednek akár titkos szerető is lehetek
Sziasztok! Fiatal 22 éves igényes ápolt Szegedi srác keres hölgyeket párokat kölcsönös örömszerzés céljából!
pesten szopatna valaki 16 cm feletti, vastagabb mérettel?
Mai napon Masszázst adnék Pároknak,külön férfiaknak vagy amit szeretnétek, de házibarátként is csatlakoznék. Kecskeméten kulturált helyem van.
Sziasztok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Sziasztok.Holnap délutánra keresek Veszprém környékén valakit..
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 04. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 04. csütörtök 16:43
Törölt felhasználó (1008892)

szia....megint össze lesztek zárva? 2 hétig tuti..gyere lügj el, és hasznalj.ugy ahogy otthon nem teheted meg..szerepjatek erőszak, anal...várlak apoltan lakasomon, szilikon cici, szép popsi.
Sziasztok!
Írj, írjatok!
Írj, írjatok!
Sziasztok! Sexpartnert keresek. Én 46 éves házas pasi vagyok.
Sziasztok! Szombat estére keresek egy hölgyet aki esetleg velem tölti az éjszakát. Többit privátban! Helyem van szombat estére. Sziasztok!
szia....megint össze lesztek zárva? 2 hétig tuti..gyere lügj el, és hasznalj.ugy ahogy otthon nem teheted meg..szerepjatek erőszak, anal...várlak apoltan lakasomon, szilikon cici, szép popsi.
Eger-Salgótarján-Ózd-Gyöngyös-Hatvan vonzáskörzetében férfias adottságokkal rendelkező biszex vagy hetero pasi van aki hasonló férfias bi pasit keres? Privátban írj!
Ribi vagy,hogy fizetni kell????
Sziasztok olyan aktív pasit keresek akivel egy jót lehet szexelni és van kedve nálam aludni Gyöngyös lakom 26 éves passzív srác vagyok
Sziasztok olyan aktív pasit keresek akivel egy jót lehet szexelni és van kedve nálam aludni Gyöngyös lakom 26 éves passzív srác vagyok
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli