Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
Sziasztok olyan pasit keresek akivel egy jót lehet szexelni és van kedve nálam aludni Gyöngyös lakom 26 éves passzív srác vagyok
Sziasztok
Szopni szeretö hölgyet csajt keresek!
Fejér megye elönyben!
Szopni szeretö hölgyet csajt keresek!
Fejér megye elönyben!
Ma nap közben gloryhole szopatnék Óbudán. A részletekért írj

Sziasztok. Ma 18óra körül miskolcon vagy környékén keresnék partnert függetlenség nem feltétel csak a diszkréció és a higiénia ami adott és elvárt. Helyem van de utazom is.
Sziasztok
Most 50 feletti csajokat keresek! Vas-Zala megye! Részletek privát üzenetben!
Szegedi hölgy partnerem keresem. Privát üzenetet írj!
Sziasztok. Nem független bevállalós pasi keresi társát függetlenség nem feltétel sőt! Teltek előnyben kor nem releváns diszkréció higiénia adott elvárt. Jó szeretőknek tartanak.
Sziasztok, 4-14-15 kerben kersek egy hölgyet. Nem vagyok független szeretői kapcsolatot kersek. Ha érdekel írj rám priviben és akkor beszéljünk-
Sziasztok!
Szombathely környékén, pénteken / 02.26 / keresek párt, pasit enyhe bi / orál / elfogadott, de nem feltétel.
Szombathely környékén, pénteken / 02.26 / keresek párt, pasit enyhe bi / orál / elfogadott, de nem feltétel.
Kecskeméten! Holnap delelőt?
Sziasztok!
Szombathely környékén, pénteken / 02.26 / keresek párt, enyhe bi / orál / elfogadott, de nem feltétel.
Szombathely környékén, pénteken / 02.26 / keresek párt, enyhe bi / orál / elfogadott, de nem feltétel.
Jászfényszaru és környéke ! Valaki egy kis kalandra ,cumi , nyali,szopi ma este ? Helyem van !
Sziasztok Lányok!
50- es, átlagos megjelenésű, kedves, barátságos,
vastag farkú (kellemesen feszítő) , pasi vagyok.titkos kapcsolatra keresem kortól függetlenül szexkedvelő, lányok, hölgyek, ismeretségét. Írj bátran : dh6995259@gmail.com Legyen szép a napod.
50- es, átlagos megjelenésű, kedves, barátságos,
vastag farkú (kellemesen feszítő) , pasi vagyok.titkos kapcsolatra keresem kortól függetlenül szexkedvelő, lányok, hölgyek, ismeretségét. Írj bátran : dh6995259@gmail.com Legyen szép a napod.
Sziasztok, Újpesten vagy a környékén keresek egy nő személyében egy titkos viszonyt.
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnák szép kemény faszt végig nyelném a gecit is,
Sziasztok.Veszprém környékén bi pasi vagy pár?Uni passzív szerep érdekel,helyem van!
Párok szexuális partnere lennék alapvetően hetero alapon, de sok mindenre nyitottan. Sopron környékiek jelentkezését várom, lehetőség szerint hosszabb távra. Csak kukkolás is ok.
simon9400@citromail.hu
simon9400@citromail.hu
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.