Diszkrét hölgyet keresek,anyukát,háztartásbelit,szexuálisan elhanyagolt nőt,titkos szexkapcsolatra,kor,alkat mellékes.
Budapest?valaki?
Budapesti 60-feletti hölgy házibarátja lennék.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.

Hölgyet vagy párt kényeztetnék most orálisan, helyem van

Feleséget keresek közös bűnbeesésre. Szentendre/ Pest környéke. Ha szereted a másik testének felfedezését, a bűnbeesés izgalmát akkor írj. Helyem van

39 éves férfias pasi vagyok. Olyan pasit keresek akit szophatnék, helyem van Bp. Lehet rendszeres vagy alkalmi, diszkréció, ápoltság adott elvárt
Sziasztok, Újpesten keresek egy szeretőt. Írj privit
Hali
Jászberény és környéke?
Jászberény és környéke?

Fiatal Lanyt keresek Budapesten, aki szereti, vagy szeretne kiprobalni az analszexet. Ha meg nem probaltad de vonz, irj batran es ismerkedjunk, es ha szimpinek talalsz atelheted velem ezt a fajta elvezetet. Ha pedig gyakorlott popsis vagy es csak hirtelen nincs kivel akkor se habozz!
Hölgyem, igazán jót szeretkezni csak feleséggel lehet
még ha másé is
Én ápolt (ötvenes) férfi vagyok nem dohányzom
fétisem, és perverzitásom nincs
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek.
- helyem van Budapesten.
69elefant@c2.hu
fotóval írj címemre
még ha másé is

Én ápolt (ötvenes) férfi vagyok nem dohányzom
fétisem, és perverzitásom nincs
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek.
- helyem van Budapesten.
69elefant@c2.hu
fotóval írj címemre
Hölgyet vagy párt kényeztetnék most orálisan, helyem van

Sziasztok hölgyeim, olasz ferfi vagyok, itt élek magyarorszagon, diszkret sex kapcsolat keresem, keresem egy nő aki kivancsi
nyitott vagyok mindenre....írjatok pusszi mindenhol
Armando

Armando
heló
rendszeresen cummantanék gyakran kanos heteró srácot maximális titoktartás mellett. érdekelne?
rendszeresen cummantanék gyakran kanos heteró srácot maximális titoktartás mellett. érdekelne?
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
Vác - Rétság - Balassagyarmat vonalról keresek valakit,aki leápolná a farkamat ma ! Helyem van Rétságon ! Utazni tudj.....
sziasztok Lányok hőlgyek beszélgetés vagy camozás bármiben benevagyok keresetek nyugotan skype rodger.rodger2
Sziasztok! Dunaújváros környékén keresek hölgyet hosszú távú kapcsolatra.
Sziasztok!
Pénteken Kisvárda térségében találkoznék egy szimpatikus párral.
Én egy diszkrét, igényes, valóban sportos srác vagyok, aki újra meg szeretné élni a hármas szeretkezés örömeit, hetero alapon. Tekintsétek meg a feltöltéseimet a hitelsség első lépéseként.
Várom, hogy írjatok privátban!
Pénteken Kisvárda térségében találkoznék egy szimpatikus párral.
Én egy diszkrét, igényes, valóban sportos srác vagyok, aki újra meg szeretné élni a hármas szeretkezés örömeit, hetero alapon. Tekintsétek meg a feltöltéseimet a hitelsség első lépéseként.

Várom, hogy írjatok privátban!

Gödöllő környékén keresnék pasit felesége kukkolására és minden jóra akit rz szintén izgatna
Sziasztok .44 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölgyel.Titkos kapcsolatot keresek.Szép vastag17/5-ős borotvált farkam van....Irjatok.....Ismerkedjünk....