Kitarto Potens , jóméretű pasit keres igényes pár.
Sziasztok.44 éves ápolt pasi vagyok.Szép borotvált 17/5-ős vastag farokkal.Ismerkednék hölgyel vagy szimpi párral.Lehet idősebb vagy telt is.Kukkolás,webkam maszti,titkos kapcsolat,ami alakul.Irjatok
Kedves Hölgy!
Szeretnénk ha harmadikként betársulnál egy 50 feletti, de fiatalos pasihoz és egy szeximádó 36 éves husi szőkéhez, önfeledt élvezkedésre, mert annyi negatív tapasztalat után még mindig nem adjuk fel!
Szeretnénk hinni, hogy ezen az oldalon a normális emberek vannak többségben, akik komolyan is gondolják a szándékukat és készek is a találkozásra.
Tehát NEM keresünk férfiakat, NEM keresünk magukat nőknek kiadó elmebetegeket, NEM keresünk párokat, NEM keresünk állatokkal szexelőket és NEM keresünk pénzért szexelőket sem.
A hely adott, így NORMÁLIS nőt keresünk, aki megtisztel bennünket azzal, hogy szimpátia esetén ellátogat hozzánk Egerbe, ahol garantált, hogy mindene fényesre lesz nyalva és elégedetten, kielégülten fog távozni. Tehát a hely EGER!
Normális nőt keresünk, aki kedveli a feszesen telt női testet is, ez tehát ne érje meglepetésként.
Nagyon kérünk mindenkit, ha nem felel meg a fenti kritériumoknak, NE írjon!
Ne írjon akkor sem, ha nem szeret ismerkedő leveleket váltani, mert vakrandit nem vállalunk, tehát vállalja az előzetes kommunikációt és a fényképcseréket is.
Az intelligencia alapfeltétel, ennek hiányára ne velünk ébredjen rá senki….
Elnézést a nyíltságért, de annyi csalódás ért már bennünket, hogy muszáj volt leírnom.
Egyébként kor és testalkat nem mérvadó, s még lényeges, hogy tudja élvezni az igazi, gátlásmentes, mindenki-mindenkivel hármas szexet.
A többi lényegi az oldalunkon megtalálható.
Ha lehet, inkább itt jelentkezz e-mailben:
blacksunrise32@gmail.com
Szeretnénk ha harmadikként betársulnál egy 50 feletti, de fiatalos pasihoz és egy szeximádó 36 éves husi szőkéhez, önfeledt élvezkedésre, mert annyi negatív tapasztalat után még mindig nem adjuk fel!
Szeretnénk hinni, hogy ezen az oldalon a normális emberek vannak többségben, akik komolyan is gondolják a szándékukat és készek is a találkozásra.
Tehát NEM keresünk férfiakat, NEM keresünk magukat nőknek kiadó elmebetegeket, NEM keresünk párokat, NEM keresünk állatokkal szexelőket és NEM keresünk pénzért szexelőket sem.
A hely adott, így NORMÁLIS nőt keresünk, aki megtisztel bennünket azzal, hogy szimpátia esetén ellátogat hozzánk Egerbe, ahol garantált, hogy mindene fényesre lesz nyalva és elégedetten, kielégülten fog távozni. Tehát a hely EGER!
Normális nőt keresünk, aki kedveli a feszesen telt női testet is, ez tehát ne érje meglepetésként.
Nagyon kérünk mindenkit, ha nem felel meg a fenti kritériumoknak, NE írjon!
Ne írjon akkor sem, ha nem szeret ismerkedő leveleket váltani, mert vakrandit nem vállalunk, tehát vállalja az előzetes kommunikációt és a fényképcseréket is.
Az intelligencia alapfeltétel, ennek hiányára ne velünk ébredjen rá senki….
Elnézést a nyíltságért, de annyi csalódás ért már bennünket, hogy muszáj volt leírnom.
Egyébként kor és testalkat nem mérvadó, s még lényeges, hogy tudja élvezni az igazi, gátlásmentes, mindenki-mindenkivel hármas szexet.
A többi lényegi az oldalunkon megtalálható.
Ha lehet, inkább itt jelentkezz e-mailben:
blacksunrise32@gmail.com
Miskolcról keresek hölgyet párt diszkréten minden jóra
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
Szép napot.
45-45 feletti hölgyet kényeztetnék.
Írjon bátran, azonnal kényeztetném.
45-45 feletti hölgyet kényeztetnék.
Írjon bátran, azonnal kényeztetném.

Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek szerda délelőttre Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Sziasztok. 44 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék hölgyel...párral....kam maszti...kukkolás...szex...titkos kapcsolat...lehet idösebb vagy teltebb is...csak a szimpátia meglegyen...irjatok...ismerkedjük...
Sziasztok! Február 12-re keresnénk a szeretőmmel nap közben egy lehetőleg hellyel rendelkező hölgyet, vagy párt, édes játékokhoz Miskolc környékén. Így ünnepelnénk meg a születésnapomat... Akit érdekel, kérem keressen privátban! Köszönöm!
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek szerda délelőttre Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Ha szereted ha szopnak ,vagy kipróbálnád milyen ha egy pasi szop le írj.hely van Bp. Lakás glory hole is szopathatsz arctalanul névtelenül.
Ma délután/kora este valaki Kiskunfélegyházán és környékén egy szopásra? Jössz, leszoplak, mész! Helyem van! Csak az írjon, aki komolyan is gondolja és képpel rendelkezik! Nem bánod meg!

Napkozben raero lanyt keresek Budapesten, (helyem nincs) aki nyalatna velem a popsijat, esetleg nyalna az enyemet. Nagyon izgi dolog, bar tudom sokaknak undorito. Ha Te nem ebbe a csoportba tartozol irj mindenkepp es talalkozzunk mihamarabb!
Sziasztok.
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
39 éves független pasi vagyok, mai napon szolló pasikhoz vagy párok jelentkezését várom akár egy jó masszázst is adok, házi barátként is csatlakozom. Kecskemét és környékén, helyem van de utazni is tudok.Üzenetet privátba! Köszönöm!
Nőt keresek titkos kapcsolatra ....
- Én ápolt (ötvenes) férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek Bp.-en.
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
Nőt keresek diszkréten.
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
Helló!
Valaki egy reggeli kaland, Budapesten?
Én egy 29 éves, helyes Bisex srác vagyok.
Az utazás nem gond, autóval vagyok
Valaki egy reggeli kaland, Budapesten?
Én egy 29 éves, helyes Bisex srác vagyok.
Az utazás nem gond, autóval vagyok
Diszkrét párt keresek. 29 éves nős pasi vagyok. Ápolt, igényes, diszkrét.
Szopnék pesten - akár heteró srácot is, ha van valaki aki sokat kanos.
van helyem a 13 kerben - privi?
van helyem a 13 kerben - privi?