Dugható feleség
szexmániás páromnak keresünk jelenlétemben vagy velem együtt 45 év alatti normális pasit, napközben hellyel, nem baj ha nem független

sziasztok
biszex aktiv ferfi vagyok,bi parokhoz csatlakoznek mindket fel vagy csak a pasi oromere a holgy jelenleteben
magas,ferfias vagyok 18cm-es formas borotvalt farokkal
van tapasztalatom,van autom,tudok utazni
irjatok ,ismerkedjunk
SZOLO FERFI NEEE!!!
oxigen80@gmail.com
biszex aktiv ferfi vagyok,bi parokhoz csatlakoznek mindket fel vagy csak a pasi oromere a holgy jelenleteben
magas,ferfias vagyok 18cm-es formas borotvalt farokkal
van tapasztalatom,van autom,tudok utazni
irjatok ,ismerkedjunk
SZOLO FERFI NEEE!!!
oxigen80@gmail.com
54 éves pár keres egy normális megbizható házibarátot hosszú távra!
Fteejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Hátha vannak még csodák!!!Jelezni szeretném, aki nem tud vagy akar fotot mutatni, ne keressen, szintén akinek nincs lefonos elérhetösége!
Fteejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Hátha vannak még csodák!!!Jelezni szeretném, aki nem tud vagy akar fotot mutatni, ne keressen, szintén akinek nincs lefonos elérhetösége!
Sziasztok Bp-i csajszit elhanyagolt anyucit, hölgyet, párt keresek akár hosszabb távra is. A többit privátba megbeszéljük. L
30 évesig srácot keresek.
Még mindig keresi leszbikus, vagy biszexuális partnerét az a szexért eszét vesztő, telt szőkeség (37), aki férfi partnerével (54) boldoggá tenné azt a nőt, ----- akiben még most éledezik a nők utáni vágy, ------ aki bátortalan, bizonytalan és talán eddig nem mert lépni, hogy kiélje leszbikus vágyait -----.- aki egyszerre szeretné érezni a p. és a f. ízét ----- aki gátlásosan szégyell még beszélni is róla ----- vagy aki csak egyszerűen kalandvágyó és attól, hogy irányban marad az élete, szívesen kilépne egyet oldalt anélkül, hogy az egyensúlyát elvesztené...
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok Bp-i csajszit elhanyagolt anyucit, hölgyet, párt keresek akár hosszabb távra is. A többit privátba megbeszéljük. L
Szopni szeretnék, kor nem számít.
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek kedd délelőttre. Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Sziasztok 15 vagy 16 estére keresünk párt Bi csajszival, esetleg hölgyet bi, sajnos csak utazni tudunk. Mi nem dohányzunk, de iqos szívünk, akinek lenne kedves ismerkedni privin várjuk levelét.
Szeretek szopni, olyan pasit keresek aki időnként szopatna vagy csak kipróbálná milyen ha pasi szopja. Ha arctalanul szeretnéd lakás glory hole is megtudjuk oldani, ajtót nyitvhagyom bejösz szembeajtón egy pléd azon egy lyuk, semmi duma átdugod leszoplak a, lelépsz. Hely van Bp 39 éves férfias pasi vagyok
Csepel sziget és vonzáskörzetében szívesen ismerkednék párral, vagy hölgyek. Nem lenne gond ha a hölgy sem független. Maximális diszkréció mellett. Találkákra alkalmas helyem is lenne. Részleteket beszéljük meg privátba. Csak aki, akik komolyan gondolják.
Sziasztok Bp-i hölgyel, páral ismerkednék, akár hosszabb távra is, valakiknek van kedve ismerkedni? Többit privátba megbeszéljük

Budapesten XI. ker. férfi-nö párt napközben fogadnék kukkolásért cserébe. Beszéljük meg.
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek a mai napra napközbeni találkozáshoz Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Sziasztok!
Holnap délelőtt keresek partnert. Szombathely környékén
Holnap délelőtt keresek partnert. Szombathely környékén
Sziasztok! Ketten egy punciba? Hölgy vagy pár?
Szia. Nem független ápolt diszkrét férfiként keresem hosszú vagy hosszabb távra lány, hölgy társaságát Budapesten. Utazni tudok Bp-en belül. Várom jelentkezésedet a zohorv2@gmail.com címre.
Sziasztok!
Szeretőmet keresem hosszú távra, akivel jókat beszélgetünk szexelünk, kiéljük titkos vágyaink, az unalmas szürke hétköznapok után.
Nem baj ha nem vagy független, én sem vagyok.
Szeretőmet keresem hosszú távra, akivel jókat beszélgetünk szexelünk, kiéljük titkos vágyaink, az unalmas szürke hétköznapok után.
Nem baj ha nem vagy független, én sem vagyok.
Ismerkednék hölgyel vagy szimpi párral..kam maszti,kukkolás,szex...ami alakul....írjatok ....szép vastag...