Szfvár és környékéről keresem hölgy esetleg pár ismeretségét..
Sziasztok ! Életembe először szopnák , szopatnák esetlegeg dugnák . 25/f kiváncsi hetero Fehérváron
Sziasztok. Komárom Esztergom környéki párral ismerkednék
Nőt keresek diszkréten .....
- Én ápolt (ötvenes) férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek Bp.-en.
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
- Én ápolt (ötvenes) férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek Bp.-en.
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
Pesten valaki kanosan? Kit szophatnék le? Vastagabb vagy nagyobb farkú pasit keresnék
Helyem van a 13 kerben
Helyem van a 13 kerben
Szívesen ismerkednék valóban hármast vàgyó párral. Diszkrét negyvenes pasi vagyok, Pest megye Déli részéről.
Ismerkednék hölgyel vagy szimpi párral..kam maszti,kukkolás,szex...ami alakul....írjatok ....szép vastag......
Mai nap ha valaki unatkozik,férfi vagy pár szívesen látom kulturált otthonomba akár egy jó masszázsra is Kecskeméten!De párokhoz is szívesen csatlakozom akár házi barátként is
ma egy orál pesten ? heteró vagy bi pasi akit érdekelne egy jó orál?
Férfias, biszex srác intelligens, férfias, biszex srácot keres Eger-Hatvan-Salgótarján vonzáskörzetéből! Írj privát üzenetet! diszkréció, egészség, ápoltság alapvető!
pesten szopnék ma vagy holnap - valaki kanosan? esetleg nagyobb vagy vastagabb farokkal?
Sziasztok! Párt keresek vagy esetleg hölgyet tartós kapcsolatra bpn! Jan 4 ig bármelyik este jó ha előre egyeztetünk. Helyem sajnos nincs. Kor alkat annyira nem lényeges. Sziasztok!
Férfitagunk , ápolt nőt keres Nyiregyházán, tartós alkalmi kapcsolatra, molett husi alkat is!
Mai nap ha valaki unatkozik,férfi vagy pár szívesen látom kulturált otthonomba akár egy jó masszázsra is Kecskeméten!De párokhoz is szívesen csatlakozom akár házi barátként is
Rétság-Balassagyarmat-Vác-körzetéből keresek valakit ,aki huncutkodna velem ma ! Lehet csak egy ártatlan cumi is. Helyem van Rétságon ! Ezért olyat keresek,akinek nem gond idejönni...
karácsonyi kanosságot leápolnék heteró vagy bi srác akit kanosan és tele érzi... magát jelentkezzen :P
szopnék egy jót
vastag farkú vagy nagyot spriccelő srác, pasi előnyben
helyem van a 13 kerben
szopnék egy jót
helyem van a 13 kerben
karácsonyi kanosságot leápolnék heteró vagy bi srác akit kanosan és tele érzi... magát jelentkezzen :P
szopnék egy jót
helyem van a 13 kerben
szopnék egy jót
helyem van a 13 kerben
Sziasztok. Miskolc és környékén keresem partnerem, nem vagyok függettlen diszkréció higiénia adott elvárt. Kor alkat nem releváns. Nem vagyok önző odafigyelek a partneremre.
Rétság-Balassagyarmat-Vác-körzetéből keresek valakit ,aki huncutkodna velem ma ! Helyem van Rétságon ! Ezért olyat keresek,akinek nem gond idejönni...
Szia ha holgy vagy jol esne a szopas.
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2020. 12. 21. hétfő 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 21. hétfő 17:07

Most valaki Rétságról egy cumira ? Vagy....kőrnyékéről..... Helyem van !