sziasztok!
Hellyel rendelkező kisfarkú Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este találka.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
Hellyel rendelkező kisfarkú Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este találka.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
Aki szeret szopatni, vagy szereti ha síkosítós kézzel megfejik az írjon. Vagy ha csak kivernéd előttem. Glory hole is vagy anélkül. Hely van Bp. 39 éves férfias pasi vagyok
54 éves pár keres egy normális megbizható házibarátot hosszú távra!
Fejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Hátha vannak még csodák!!!
Fejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Hátha vannak még csodák!!!
ziasztok. Budapesten holnap napkozben szivesen kenyeztetnek Holgyet oralisan, akar parja jelenleteben is. Amennyiben ez sok akar csal maszturbalnek Holgy vagy par elott. Helyem sajnos nincs.Ha tetszem irj bizalommal!
Sziasztok!
Szeretőmet keresem hosszú távra, akivel jókat beszélgetünk szexelünk, kiéljük titkos vágyaink, az unalmas szürke hétköznapok után.
Nem baj ha nem vagy független, én sem vagyok.
Csak igényes ápolt hölgyek,lányok leveleit várom, hisz én is ilyen férfi vagyok.
Irj akár email-ben kicsikrisz7779@gmail.com
Szép napot
Szeretőmet keresem hosszú távra, akivel jókat beszélgetünk szexelünk, kiéljük titkos vágyaink, az unalmas szürke hétköznapok után.
Nem baj ha nem vagy független, én sem vagyok.
Csak igényes ápolt hölgyek,lányok leveleit várom, hisz én is ilyen férfi vagyok.
Irj akár email-ben kicsikrisz7779@gmail.com
Szép napot
Sziasztok Bp-i párt, hölgyet, csajszit keresek,. Nem vagyok független de kis kaland jó esne, többit privátba.
Szopnék Komárom vagy környéki srácot.. akár rendszeresen is ..
Dugható is vagyok ha úgy alakul..
Esetleg Győr? Tatabánya?
Kezdő, vagy elhanyagolt pasit keresek elsösorban de persze mindenkinek van esélye ..
Privibe keress és beszéljük meg a dolgokat..
Skype, viber is van vagy akár telefonon is lehet értekezni
Dugható is vagyok ha úgy alakul..
Esetleg Győr? Tatabánya?
Kezdő, vagy elhanyagolt pasit keresek elsösorban de persze mindenkinek van esélye ..
Privibe keress és beszéljük meg a dolgokat..

Skype, viber is van vagy akár telefonon is lehet értekezni

Pároknak búvóhely Debrecen közelében.
Méretes normális férfi,keres,hölgyet,párt nem egy alkalmas kalandra! Hosszútávú diszkrét kapcsolat képeim adatlapom van fent örülnék minden megkeresésnek! Komoly szándék fontos!
Ma kanos fiút ápolnék. Törökszentmiklós
Csak Ma!!
Budaőrs IKEA mellett Autós szex?
Csak hölgyeket, valamint párokat keresek!
Budaőrs IKEA mellett Autós szex?
Csak hölgyeket, valamint párokat keresek!
sziasztok!
Házibarátot keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
Házibarátot keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnák szép kemény faszt végig vagy szopatnák is.
Győr és környékén keresek hölgyet vagy párt
Sziasztok szexpartner keresek nem egy alkalomra. Budapesti párt, hölgyet minden jóra
Sziasztok! Ma este esetleg hölgy vagy pár aki plusz férfit keres bpn? Sziasztok!
sziasztok,éjjel otthonunkban fogadunk ápolt,kulturált úriembert. Budapestiek előnyben. részletekért privátban keressetek.
Sziasztok! Ma este Tompán hölgyet vagy párt keresnék, ha lenne egy kis kalandra. Sziasztok!
Hölgyem!
Lehetek a titkos partnered?
- Én ápolt férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek Bp.-en. - helyem van.
Tartós szeretkezős kapcsolat, rendszeres találkozásokra vágyom,
69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj üdv. Kara
Lehetek a titkos partnered?
- Én ápolt férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek Bp.-en. - helyem van.
Tartós szeretkezős kapcsolat, rendszeres találkozásokra vágyom,
69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj üdv. Kara
Sziasztok én egy pápai ápolt sportos bi srác vagyok szívesen ismerkednék fiúkkal lányokkal párokkal. Szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik